Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 feb 2012 - Anul XVII, nr. 30 (4935)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Benevo Capital cumpără fosta uzină Vulcan pentru un parc de retail, tranzacţie de 23 mil.euro

Marţi, 7 Februarie 2012 (18:24:43)

Benevo Capital, cu acţionari canadieni, a achiziţionat terenul fostei platforme a uzinei Vulcan din zona Progresul din Bucureşti, unde intenţionează să construiască un parc de retail, valoarea tranzacţiei fiind de 23 de milioane de euro.

Finalizarea construcţiei este previzionată pentru anul 2013.

Benevo Capital a achiziţionat 77.000 de metri pătraţi de teren aparţinând fostei fabrici în vederea construcţiei unui parc de retail denumit "Benevo Retail Park".

"Vom dezvolta un parc de retail modern în zona de de sud a Bucureştiului, care are o densitate mare şi o ofertă scăzută de astfel de proiecte. Amplasamentul terenului este foarte bun, având în vedere zona şi căile de acces", a declarat, într-un comunicat, Michael Topolinski, directorul executiv şi unul dintre acţionarii Benevo Capital.

Parcul de retail va cuprinde peste 35.000 metri pătraţi de spaţii comerciale, reprezentate de un magazin de bricolaj, un hipermarket, de 10.500 de metri pătraţi şi o galerie comercială de 10.000 de metri pătraţi.

Prin intermediul grupurilor de companii din România, Benevo Capital a investit pe piaţa locală de retail şi rezidenţială din anul 2007.

Portofoliul grupului include mai multe apartamente şi de asemenea, un proiect de retail, în curs de construcţie în Bucureştii Noi, dezvoltat în parteneriat cu fondul sud-african de investiţii New Europe Property Investments - Victoria City Shopping Center.

Benevo Capital a fost fondată de Michael Topolinski şi este focusată pe investiţii şi dezvoltări imobiliare în Europa Centrală şi de Est.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Benevo Capital cumpără fosta uzină Vulcan pentru un parc de retail, tranzacţie de 23 mil.euro.
 Vizualizări articol: 392 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Benevo Capital cumpără fosta uzină Vulcan pentru un parc de retail, tranzacţie de 23 mil.euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei