Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 oct 2011 - Anul XVI, nr. 236 (4834)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta, la Jucu: Îi reproşez premierului Emil Boc că întâi taie şi apoi măsoară

Joi, 6 Octombrie 2011 (18:06:31)

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a spus, joi, la întâlnirea cu localnicii din comuna clujeană Jucu, că îi reproşează premierului Emil Boc că "întâi taie şi apoi măsoară", el adăugând că nu a mers acolo să critice Guvernul sau plecarea Nokia, ci să asculte soluţiile oamenilor la probleme.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a ajuns, joi după-amiază, în comuna clujeană Jucu, pentru a participa la o întâlnire cu localnicii organizată de filiala Cluj a partidului, la care participă peste 200 de persoane, membri şi simpatizaţi ai PSD şi PNL, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Eu ştiam că ardelenii sunt cumpătaţi şi măsoară de mai multe ori înainte să taie, dar îi reproşez premierului Emil Boc că dânsul întâi taie şi apoi măsoară. Întâi taie şi apoi îşi dă seama că a tăiat rău", a spus Ponta.

Liderul PSD a afirmat că nu a venit la Jucu să critice Guvernul, nici plecarea Nokia, ci doar să asculte părerile localnicilor şi soluţiile lor la problemele existente.

"Am venit să vă întreb ce trebuie să facem. Ce e de făcut în viitor pentru ca oamenii să îşi ţină mai uşor locurile de muncă, ce soluţii putem adopta pentru ca fiecare să ştie că are un loc de muncă mai bine plătit", a spus el.

La întâlnirea organizată în faţa dispensarului medical din satul Jucu de Sus, comuna Jucu, participă, alături de membri şi simpatizanţi ai PSD şi PNL, parlamentari ai celor două partide şi asistă şi fostul ministru de Interne Ioan Rus.

PSD Cluj anunţa, cu o zi în urmă, că organizează, joi, o întâlnire cu locuitorii comunei clujene Jucu, la care liderul formaţiunii, Victor Ponta, ar urma să transmită un mesaj de susţinere angajaţilor Nokia, liderii de sindicat din companie anunţând însă că nu vor participa la întrunire. Joi, PSD a anunţat, printr-un comunicat de presă, că în cursul după-amiezii la Jucu va avea loc un miting de protest al angajatilor Nokia, la care va lua parte şi Victor Ponta.

Nokia va închide fabrica de la Jucu, judeţul Cluj, în cadrul unui program de eficientizare şi reducere a costurilor, iar 2.200 de angajaţi îşi vor pierde locurile de muncă, deoarece unităţile de producţie de mare volum din Asia sunt mai eficiente pentru grupul finlandez.

Grupul finlandez Nokia a început în februarie 2008 producţia de telefoane mobile la fabrica din Jucu, investiţia în fabrică ridicându-se la 60 de milioane de euro.

Procedurile de închidere a fabricii se vor derula până la sfârşitul anului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta, la Jucu: Îi reproşez premierului Emil Boc că întâi taie şi apoi măsoară.
 Vizualizări articol: 902 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta, la Jucu: Îi reproşez premierului Emil Boc că întâi taie şi apoi măsoară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei