Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 oct 2011 - Anul XVI, nr. 236 (4834)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Consecinţe

Mii de suceveni riscă să nu beneficieze de căldură din cauza datoriilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Apartamentele a mii de suceveni ar putea fi lăsate în frig, în această iarnă, din cauza datoriilor foarte mari pe care unele asociaţii de proprietari le au către societatea de termoficare a Sucevei.

Zilele acestea, peste 20 de asociaţii de proprietari din municipiul Suceava au primit somaţii de plată din partea SC Termica SA, în care li se transmite că nu vor beneficia de agent termic dacă nu vor achita rapid măcar o parte din datoriile restante.

Din 15 octombrie, Termica Suceava va începe să furnizeze, pe timp de noapte, căldură abonaţilor din sistemul centralizat, dar căldura nu va ajunge la caloriferele tuturor sucevenilor.

Directorul societăţii de termoficare, Silviu Gemănari, a spus că nu va furniza căldură asociaţiilor de proprietari la care nu se vede interes în a achita datoriile şi care nu încheie un grafic de eşalonare a plăţilor restante.

 

Cinci asociaţii, pe lista celor care nu vor beneficia în mod sigur de căldură

În prezent, locatarii de la cel puţin cinci asociaţii nu vor simţi deloc cum se încălzesc caloriferele din locuinţe.

Este vorba de asociaţiile 75, 55 MES, 31 Eroilor, 62 şi Cămin Famos, la care datoriile sunt încă la nivelul anului 2010, iar intenţiile de plată sunt aproape inexistente.

Primele trei asociaţii nu beneficiază nici măcar de apă caldă, în vreme ce la asociaţiile 62 şi Cămin Famos furnizarea apei calde va fi întreruptă zilele următoare, pentru că locatarii nu s-au obosit să achite nimic din datoriile restante.

 

Alte 16 asociaţii, pe lista “neagră” a furnizării căldurii la iarnă

Directorul de marketing al SC Termica SA, Doina Oică, a precizat că altor 16 asociaţii de proprietari le-au fost transmise somaţii de plată, însoţite de avertismentul că nu vor beneficia de căldură în perioada rece.

O parte din aceste asociaţii s-au angajat ca în scurt timp să achite o parte din datoriile restante, astfel încât locatarii să beneficieze de căldură de pe 15 octombrie, încât decizia finală în cazul acestora va fi luată săptămâna viitoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mii de suceveni riscă să nu beneficieze de căldură din cauza datoriilor.
 Vizualizări articol: 2179 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Mii de suceveni riscă să nu beneficieze de căldură din cauza datoriilor4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Romega eşti varză trimis de
( 6 oct 2011, 11:34:45
a risca, a te hazarda înseamnă să ai de-a face cu neprevăzutul. ori cei care nu plătesc sunt conştienţi de ce se poate întâmpla. singuri care risca sunt vecini care şi-au achitat datoriile şi au parte de vecini rău platnici.
2.   Pt termica trimis de
( 6 oct 2011, 15:07:48
ar trebui sa se gaseasca o solutie pt cei rau platnici.nu mi se pare corect ca eu,bun platnic care nu am datorii la asociatie sa fiu pusa in acceasi oala cu cei care nu si`au platit niciodata intretinerea.ex:la noi in scara exista un locatar care de cand s`a mutat nu si`a platit niciodata intretinerea si este rau vointa pt ca el lucreaza la pompieri iar ea ceva la o firma de distributie si nici copii nu au.daca nu`si achita datoria de vreo 8000 ron si ni se va opri caldura si apa calda il sfauiesc de pe acu sa`si faca bagajele si sa se mute eventual la vicov unde este pompier
3.   F trimis de
( 6 oct 2011, 18:01:47
Bagativo in c-u-r caldura comunistilor,ca mam saturat de voi nemernicilor. Dece mati bagat in aceiasi categorie cu cei care nu pot plati datoriile ? mutativa cadavrele din birouri faceti munca de teren si rezolvati problemele in mod corect F-U-TU-V-A-SI in GURA DE lepre ce sunteti nu frecati p.u,l..a idioti incopetenti si fii de c,u,r,ve .
4.   N trimis de
( 6 oct 2011, 18:03:57
m.uuuuuuuuuuuuuuuieeeeeeeee imputitilor si gloante in cap .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei