Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 oct 2011 - Anul XVI, nr. 234 (4832)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Preşedinte CNSLR-Frăţia: Nu ştiu, nu comentez învinuirea lui Liviu Luca, oricum e o nebunie

Marţi, 4 Octombrie 2011 (16:11:23)

Preşedintele CNSLR-Frăţia, Ioan Samoilă, a declarat marţi pentru MEDIAFAX că nu ştie şi nu comentează acuzaţiile care îi sunt aduse prim-vicepreşedintelui confederaţie, Liviu Luca, în legătură cu semnarea unui contract de management privind preluarea în administrare a patrimoniului CNSLR.

Contactat de MEDIAFAX, Samoilă a spus că nu are ce comenta despre acest caz, pentru că nu cunoaşte subiectul şi nu a avut nicio întâlnire cu reprezentanţii confederaţiei privind punerea sub învinuire a lui Liviu Luca.

"Nu am ce comenta, nu cunosc subiectul, nu am avut nicio întâlnire în care să luăm în discuţie acest caz. Ştiu de dosarul lui Liviu Luca, dar totul este o nebunie, pentru că nu se pune problema de patrimoniu. Ce, nu mai există patrimoniul?", a mai spus liderul confederaţiei.

Prim-vicepreşedintele CNSLR-Frăţia Liviu Luca a fost pus sub învinuire, marţi, de procurorii anticorupţie în legătură cu semnarea unui contract de management de către o societate a confederaţiei sindicale cu o firmă timişoreană privind preluarea în administrare a patrimoniului CNSLR.

Liviu Luca a declarat, la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, că a fost pus sub învinuire de către procurori în legătură cu acest contract, dar că nu înţelege care este de fapt învinuirea ce i se aduce.

El a precizat că firma confederaţiei sindicale a încheiat un contract cu o altă firmă privind managementul patrimoniului CNSLR-Frăţia. Luca a mai spus că printre clauzele contractuale este şi aceea ca firma CNSLR-Frăţia să aducă profit firmei timişorene.

Liviu Luca a arătat că nu înţelege unde este problema dacă există un contract stabilit între două societăţi. El a precizat că a fost întrebat de procurori dacă avea sau nu dreptul "să semneze".

"Sincer să fiu, nu înţeleg despre ce este vorba. Se încheie un contract de management între firma sindicatelor şi o altă firmă, cu obligaţia ca firma sindicatelor să aducă un profit, că-l scoate, că nu-l scoate, nu e treaba noastră. Nu văd care este problema", a arătat Luca.

Liviu Luca a fost la DNA împreună cu avocata Mariana Ştefan, care îl apără în acest caz.

În septembrie 2010, Liviu Luca a fost audiat în calitate de martor de procurorii Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în dosarul lui Sorin Ovidiu Vîntu privind favorizarea lui Nicolae Popa. Numele lui Liviu Luca în ancheta privind fuga lui Nicolae Popa - condamnat în lipsă la 15 ani de detenţie pentru păgubirea a 300.000 de investitori la FNI - este legat de un transfer bancar, cont pentru care era împuternicit să opereze.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedinte CNSLR-Frăţia: Nu ştiu, nu comentez învinuirea lui Liviu Luca, oricum e o nebunie.
 Vizualizări articol: 542 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preşedinte CNSLR-Frăţia: Nu ştiu, nu comentez învinuirea lui Liviu Luca, oricum e o nebunie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei