Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 oct 2011 - Anul XVI, nr. 234 (4832)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Nechifor: Liderilor PD-L le este teamă de români

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că liderii PD-L demonstrează din ce în ce mai mult că le este frică de români. Nechifor a spus că un exemplu în acest sens este întâlnirea liderilor PD-L de duminica trecută de la Vila Lac din Bucureşti.

„Vila era păzită de ziceai că e Casa Albă, cu zeci de bodyguarzi şi oameni sub acoperire care le asigurau securitatea PD-L-iştilor. Iar la acea întâlnire, din câte ştiu eu, de fapt Băsescu le-a trasat sarcini politice discipolilor săi, trupei de pitici”, a spus Cătălin Nechifor.

El a adăugat că frica democrat-liberalilor de români a fost demonstrată şi prin faptul că întâlnirea de la Vila Lac a avut loc „într-un subsol”, departe de oameni „şi de cei care ar putea să greşească cu o vorbă sau cu o atingere la adresa lor”.

Preşedintele PSD Suceava a arătat că în loc să discute despre problemele cu care se confruntă România, liderii PD-L care s-au întâlnit la Vila Lac au fost preocupaţi doar de agenta internă de partid. „Au discutat doar să facă cumva ca PD-L să rămână în continuare la guvernare, chiar şi după anul 2020. Nu am văzut nimic despre faptul că Nokia a plecat din România, despre faptul că în această toamnă avem o secetă extrem de periculoasă care s-ar putea ca în anul viitor să conducă la o situaţie catastrofală în agricultură şi care va afecta PIB-ul României şi nu am văzut nimic referitor la modul în care România ar trebui să intre pe o zonă de creştere economică”, a declarat Cătălin Nechifor.

Preşedintele PSD Suceava a mai spus că un alt exemplu în care liderii PD-L au demonstrat faptul că se tem de români şi de întâlnirile publice a fost inaugurarea noului stadion din Cluj. Nechifor a spus că atât premierul Emil Boc, dar şi ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, au vorbit în faţa a 200 de oameni aduşi special pentru acest eveniment. „Emil Boc şi PD-L ne arată că le e atât de teamă de români, încât nici la Cluj, de unde este Emil Boc, nu se mai întâlnesc cu aceştia. Nu mai au curaj să facă nimic la bătaie în România şi să interacţioneze cu oamenii”, a mai spus Cătălin Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor: Liderilor PD-L le este teamă de români.
 Vizualizări articol: 795 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nechifor: Liderilor PD-L le este teamă de români0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 4 oct 2011, 11:28:58
GĂLETUŞA .. connecting people
Vine 2012 ! bizonu’ cu drept de vot
Cată din ochi .. ,, fără număr ’’
Şi iar votează .. ca un robot

Dat cu carcalete-n păr şi cu ciocate
Remunerat la nivelul smâcului între campanii
Spre secţia de vot ţanţoş şi plin de virilitate
Merge să voteze ( şi-apoi să-şi ia banii )

,, banii ’’ înseamnă vreo 50’j de lei , poate o sută
Cam cât e ,, impozitul ’’ lui .. pe prostie
Şi votează .. ca mâine pdl-ul iar să-l f**ă
Dar .. degeaba-i spui bizonului , nu vrea să ştie ! ! !
2.   Usi pazite trimis de
( 4 oct 2011, 12:27:19
Pe acesti latratori portocalii nu ii preocupa decat soarta fiecaruia dintre ei, motiv pentru care sedintele lor se realizeaza cu usile inchise, bine pazite, pentru a nu ajunge la urechea opiniei publice informatii care le-ar periclita imaginea de "buni samariteni", care nu doresc decat binele acestei societati. Nici ei nu cred in minciunile pe care le afirma, dovada ca sedintele lor se realizeaza cu usile incuiate si se ascund de electorat. Sper sa Traiasca Mult dupa ce vor pierde guvernarea ca Bine au trait destul.
3.   Nichifor si...binganeala.....! trimis de
( 4 oct 2011, 12:39:48
Mai....pui de Binganitor...Ce stii tu ce s-a discutat acolo..in vila lac si-n vila....drac...! mai PSD+L , ati spus ca faceti guvern din opozitie(,,,chiar si virtual) si o sa emiteti proiecte de legi...cum ar trebui emise ptr bunastarea poporului... Din fericire ptr natia romana a incercat madame...Andronescu sa scoata una...facultate pe bani publici...ptr incompetentii fara bac... Eu propun altceva...
Toti cei care n-au luat bacul si vor studii superioare pe bani publici.. sa se prezinte cu adeziunea de la tuineretul PSD+L...si sporim lista de cadre(...in devenire)...a Uniunii Nebunilor din Romania...de data asta - L . iar tu tinere...daca provii din...pepiniera Andronescu& Co...poti sa te apuci cu mainile de...cap, fara L.
4.   Nechifor e bolnav mintal? trimis de
( 4 oct 2011, 12:44:34
Cumpoate crede acest individ ca PDL ii e frica de PSD? Nicidecum. Si trebuie sa spun foarte clar ca nu am nicio afinitate politica. Ideea e simpla. Pupincuristii PSD-isiti gen Iordache, care voteaza la comanda PDL in consiliul local, se vor gasi oricand in randul PSD si nu numai. Deci, cu astfel de oameni, Nechifor trebuie sa "Ciocu' mic!"
5.   Comentariu trimis de
( 4 oct 2011, 17:45:19
Da, bai uscatule, tremura de frica ta si a lui Dontu care  ☭ clontu'. Voi va faceti curaj degeaba. Lolek (Victoras de la oras) si Bolek (Trandafir Lipovenescu) sunt ca doi catei de buzunar pe langa Flutur (spaima USL-ului). Ca sa stii si tu Nechifor Lipan al doilea. O s-o luati sus de tot la alegeri, mai ales aici in judetul Suceava. Sa-ti dea mama zaharel, Bubico? Sezi mumos baietel, vedetea-si manusi, javra puricoasa! Ham, ham, ham, bicisnicilor!
6.   PT CATALIN NECHIFOR trimis de
( 5 oct 2011, 10:53:03
FRUMOS AI FOST IMBRACAT LA FEST HRIBULUI CU TENISUTI CRED CA MULTE ADEZIUNI AI AVUT NU VROIA NIMENI SA STEA DE VORBA CU TINE DLE FOTOGRAF ;;;;;
7.   Pt vulpoi trimis de
( 5 oct 2011, 13:29:20
sa inteleg ca esti adeptul mersului descult , gen flutur, pentru a impresiona electoratul? esti complexat ca nu te a bagat pe tine in seama? asta se trateaza cu un psiholog, sa nu ramai cu frustrari...
8.   E normal trimis de
( 8 oct 2011, 11:05:24
mi se pare normal ca liderilor pdl`l sa le fie frica de roamani, dupa ce i`au amagit atata timp, si le`au saracit buzunarele, ei sunt constienti ca nu mai au cum sa castige si pun la cale diverse "strategii" prin care si`ar putea pastra puterea, sa nenoroceasca Romania si mai mult, o sa ajungem sa ne vindem tara cu totul pentru a plati datoriile pe care ei le`au creat "pentru binele poporului"

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei