Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 sep 2011 - Anul XVI, nr. 229 (4827)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PC vrea sancţiuni în USL pentru atacurile între partidele membre ale Uniunii

Miercuri, 28 Septembrie 2011 (15:23:32)

PC va propune USL instituirea unor sancţiuni pentru atacurile între partidele membre ale Uniunii, în scopul prevenirii incidentelor între aceste formaţiuni, conform unei rezoluţii adoptate, miercuri, de Biroul Politic al PC.

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a precizat, după şedinţa Biroului Politic, că PC mai propune şi formarea unui secretariat tehnic al Uniunii care să organizeze şi să centralizeze acţiunile politice majore.

Rezoluţia conservatorilor mai prevede că PC a fost întotdeauna vehement în lupta cu regimul Băsescu-Boc şi că nu a şantajat pe nimeni.

"PC nu şi-a dorit niciodată ruperea USL. Nu am solicitat avantaje, privilegii sau modificarea protocolului USL. Obiectivul nostru este victoria USL în alegeri şi vom mobiliza toate resursele partidului în acest sens", se mai precizează în rezoluţie.

Potrivit rezoluţiei, nu s-a pus vreodată problema nesusţinerii de către PC a lui Sorin Oprescu la Bucureşti, dar PC a decis să candideze separat în toată ţara, cu excepţia consiliilor judeţene şi a primăriilor reşedinţă de judeţ care au fost negociate cu USL, însă nu exclude varianta de a susţine candidaturi comune "de sus până jos".

"USL este o alianţă a binelui care va lupta cât de curând cu o axă a răului, Mişcarea Populară, formată din partidele care se află acum la putere şi care vor să se ascundă sub o umbrelă a păcălelii", a mai spus Constantin.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că le-a transmis liderilor PC un mesaj de unitate, el apreciind că cine nu înţelege că atuul cel mai important al acestei construcţii politice este unitatea face, fără să vrea, servicii lui Traian Băsescu.

Crin Antonescu a spus că a participat la şedinţa Biroului politic al PC la invitaţia liderului conservatorilor Daniel Constantin şi că le-a transmis acestora un mesaj necesar în aceste zile. "Elementele acestui mesaj sunt următoarele: unitatea acestei construcţii politice pe care împreună am făcut-o este primul element şi elementul cheie în bătălia politică ce urmează", a spus Antonescu.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a participat, miercuri, la şedinţa conducerii PC, la invitaţa preşedintelui conservatorilor, Daniel Constantin, care a declarat că demersul este menit să spulbere speculaţiile apărute în presă privind existenţa unui conflict în interiorul USL. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PC vrea sancţiuni în USL pentru atacurile între partidele membre ale Uniunii.
 Vizualizări articol: 488 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PC vrea sancţiuni în USL pentru atacurile între partidele membre ale Uniunii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei