Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 sep 2011 - Anul XVI, nr. 229 (4827)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc: Acuzaţiile de mită pentru preşedinţia CSA-poveşti vânătoreşti, nu ar trebui mediatizate

Miercuri, 28 Septembrie 2011 (12:42:01)

Liderul PDL, premierul Emil Boc a catalogat drept "poveşti vânătoreşti" acuzaţiile senatorului PSD Sorin Bota privind o mită de un milion euro pentru preşedinţia CSA, spunând că eventuale dovezi trebuie prezentate Parchetului şi că astfel de acuzaţii nu ar trebui mediatizate în lipsa acestor dovezi.

"Sunt poveşti vânătoreşti, iar presa trebuie să aibă mai multă responsabilitate. Este inadmisibil să mediatizezi acuzaţii fără nici cea mai mică dovadă. Cine are o dovadă trebuie să meargă la Parchet, acolo este rolul şi locul unde se anunţă aceste lucruri. A arunca doar poveşti, mediatizate fără cea mai elementară probă, mi se pare o acuzaţie care nu are ce fi formulată. Oricine în România are probe să meargă la Parchet dacă are curaj, povestitorii doar pentru imagine să stea acasă", a spus Boc.

Senatorul PSD Sorin Bota a acuzat, marţi, PDL că a luat o mită de un milion de euro pentru a-l propune pe Romeo Ionuţ Comăniciu la preşedinţia Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).

Acuzaţiile au fost formulate după ce PDL a renunţat la candidatura lui Comăniciu în favoarea actualului vicepreşedinte al CSA, Constantin Buzoianu.

Comisiile reunite de buget, finanţe au audiat şi avizat favorabil, marţi, candidatura lui Constantin Buzoianu, în prezent vicepreşedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, pentru funcţia de preşedinte al CSA, acesta fiind susţinut de PDL, după ce Romeo Ionuţ Comăniciu, avizat săptămâna trecută pentru postul respectiv, şi-a retras candidatura.

Candidatul iniţial al PDL pentru funcţia de preşedinte al CSA, Cristian Constantinescu, nu a primit avizul comisiilor parlamentare reunite de buget-finanţe din cele două Camere. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc: Acuzaţiile de mită pentru preşedinţia CSA-poveşti vânătoreşti, nu ar trebui mediatizate.
 Vizualizări articol: 480 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc: Acuzaţiile de mită pentru preşedinţia CSA-poveşti vânătoreşti, nu ar trebui mediatizate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei