Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 aug 2011 - Anul XVI, nr. 199 (4797)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Udrea, despre brandul Bucureştiului: "O frunză mai mică"

Miercuri, 24 August 2011 (14:28:29)

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului Elena Udrea a răspuns glumind, miercuri, într-o conferinţă, întrebată ce idee are pentru brandul Bucureştiului, că acesta ar trebui să fie "o frunză mai mică".

Potrivit Elenei Udrea, turiştii străni care vin în Bucureşti pot vizita centrul istoric, Muzeul Ţăranului Român, Muzeul Satului, dar şi zonele din jurul Capitalei.

"Azi am aflat că vom avea şi un parc privat de distracţii în Drumul Taberei", a spus ministrul.

Ea a adăugat că, în prezent, turiştii străini care vin în Bucureşti sunt în general oameni de afaceri, care au o întâlnire, se plimbă puţin prin centrul vechi şi pleacă a doua zi.

MDRT va prezenta în septembrie Primăriei Municipiului Bucureşti un plan de marketing al Capitalei, care va arăta principalele direcţii de promovare.

"Am cerut o creştere medie anuală a numărului de turişti cu 4,5%, o creştere medie a înnoptărilor de peste 6,8% şi o creştere a notorietăţii Capitali pe cel puţin trei pieţe ţintă cu cel puţin 15%", a spus Udrea.

Ea a adăugat că din cercetările pentru planul de marketing realizate de compania franceză Detente Consultants reiese că Bucureştiul trebuie să atragă şi alte segmente de turişti, în afara celor de business, precum vizitatori interesaţi de turismul cultural, de cel de sănătate, de evenimente şi de tip city-break.

Planul de marketing recomandă poziţionarea Bucureştiului ca destinaţie pentru tineri, care să fie cunoscută pentru animaţie, pentru viaţa de noapte şi pentru ceea ce se întâmplă în centrul istoric.

Udrea a adăugat că Bucureştiul este cunoscut acum ca fiind capitala cu cel mai bun divertisment din sud-estul Europei.

De asemenea, turiştiilor le-ar putea fi prezentat şi un circuit al forturilor vechi din jurul Capitalei, şi, potrivit ministrului, există aproape 30 de astfel de obiective.

Jamil Benabdallah, directorul pentru Europa de Est al Detente Consultants, a spus la rândul său că în Bucureşti ar trebui dezvoltate evenimente culturale, atât pentru turişti, cât şi pentru bucureşteni, şi că pot fi create itinerare tematice.

"Trebuie să fie creat un brand turistic pentru Bucureşti şi trebuie implicată populaţia în crearea acerstui brand"a mai spus Benabdallah.

El a adăugat că promovarea Capitalei trebuie făcută şi pe internet şi pe reţele de social media.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Udrea, despre brandul Bucureştiului: "O frunză mai mică".
 Vizualizări articol: 479 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Udrea, despre brandul Bucureştiului: "O frunză mai mică"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei