Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 mai 2011 - Anul XVI, nr. 121 (4719)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Papp: În meciul cu Bosnia-Herţegovina vom juca şi pentru Răzvan Lucescu

Miercuri, 25 Mai 2011 (15:44:02)

Fundaşul Paul Papp a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că jucătorii echipei naţionale vor evolua şi pentru selecţionerul Răzvan Lucescu în partida cu Bosnia-Herţegovina, având în vedere că în cazul unei înfrângeri tehnicianul va fi demis din funcţie.

"Jucăm şi pentru Răzvan Lucescu, normal. Ne-am dori ca el să rămână în continuare la echipa naţională, toată lumea vrea acest lucru. Vreau să batem Bosnia pentru că dacă nu vom câştiga pierdem o calificare. Iar pentru orice jucător este important să fie prezent la un Campionat European. Ne dorim să ducem naţionala la un turneu final, suntem tineri şi avem ce învăţa de la cei care sunt aici cu experienţă. Sper ca noi, cei mai tineri, să venim cu un entuziasm şi în viitor să obţinem o calificare", a spus Papp.

Fundaşul formaţiei FC Vaslui susţine că retragerea căpitanului Cristian Chivu este o pierdere foarte mare pentru echipa naţională, dar a precizat că partida cu Bosnia-Herţegovina trebuie câştigată în orice condiţii. "Meciul ăsta oriunde se juca, pe Giuleşti sau în altă parte, cu suporteri sau fără, trebuie câştigat", a adăugat Paul Papp.

Prezent la conferinţa de presă, Cornel Râpă a declarat că în situaţia unei victorii a României în partida cu Bosnia-Herţegovina Răzvan Lucescu va rămâne sigur în funcţia de selecţioner. "Este un meci vital pentru echipa naţională, nu avem altă opţiune decât victoria. Ce e mai frumos decât să joci în Giuleşti cu Bosnia, când ai de luat şi o revanşă? Dacă vom câştiga, Răzvan Lucescu va rămâne sigur în continuare selecţionerul primei reprezentative. Jucăm şi pentru el, şi pentru noi şi pentru toţi românii", a spus el.

Râpă susţine că va da totul pe teren în cazul în care selecţionerul îl va trimite în teren. "Dacă voi intra în teren voi da totul şi voi încerca să fiu 100 la sută conectat la joc. Dar oricine va intra, trebuie să facă totul pentru a câştiga acest meci. La echipa naţională este diferit, pentru că atunci când intri într-un meci trebuie să dai totul pentru că poate nu mai ai o a doua şansă. La echipa de club în schimb, dacă faci un pas greşit mai poţi să remediezi situaţia", a precizat fundaşul echipei Oţelul Galaţi.

Adrian Mutu poate fi noul lider al echipei naţionale după retragerea lui Cristian Chivu, este de părere Cornel Râpă. "Mutu e un jucător cu experienţă care îmi poate da sugestii şi sfaturi importante. Faptul că îmi spune câte ceva la antrenament mă ambiţionează. Înseamnă că nu am făcut bine şi trebuie să mă corectez. E clar, Mutu este un jucător cu experienţă şi poate fi numit lider al echipei naţionale", a explicat Râpă.

Echipa naţională a României întâlneşte la 3 iunie, de la ora 21.00, pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, selecţionata Bosniei-Herţegovina în preliminariile Campionatului European din 2012. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Papp: În meciul cu Bosnia-Herţegovina vom juca şi pentru Răzvan Lucescu.
 Vizualizări articol: 592 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Papp: În meciul cu Bosnia-Herţegovina vom juca şi pentru Răzvan Lucescu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei