Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 mai 2011 - Anul XVI, nr. 121 (4719)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Intervenţie

Victima unui accident rutier, preluată de un elicopter şi dusă la Bucureşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O femeie rănită într-un accident rutier deosebit de violent, petrecut sâmbătă dimineaţă, pe DN 17, în apropiere de Stroieşti, a fost preluată ieri de un elicopter şi dusă la un spital din Bucureşti.

Carmen Zorin, din Suceava, se afla la volanul unui VW Golf când i s-a făcut rău şi a intrat brusc pe contrasens, izbindu-se într-un camion de 24 de tone, încărcat cu nisip, care circula regulamentar. În urma incidentului, femeia a rămas blocată în interiorul maşinii, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru a fi scoasă dintre fiarele contorsionate. Ea a fost internată iniţial la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, în secţia de Chirurgie Generală, cu multiple leziuni în zona capului, toracelui şi coloanei. Potrivit medicilor care s-au ocupat de caz, Carmen Zorin a suferit contuzii craniene şi toracice, fracturi costale şi un traumatism lombar.

În cursul zilei de ieri, la insistenţele familiei, femeia a fost transferată la un spital din Bucureşti, în vederea efectuării unei operaţii. Carmen Zorin a fost preluată de un elicopter în jurul orei 12.00 şi internată în clinica de Neurochirurgie Bagdasar Arseni din Capitală, pentru o intervenţie chirurgicală la coloană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Victima unui accident rutier, preluată de un elicopter şi dusă la Bucureşti.
 Vizualizări articol: 3701 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Victima unui accident rutier, preluată de un elicopter şi dusă la Bucureşti4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   E si normal trimis de
(25 mai 2011, 11:30:34
daca la suceava vor doar bani si atat.restu ce mai conteaza..popa vine repede. toti cetatenii orasului fug la timisoara bucuresti cluj si tg mures..unde medicii isi fac datoria atat cat pot. la suceava te mananca asistentele si doctorii. Cunosc multe cazuri in care la suceava nu le mai dadeau nici o sansa.. si au plecat pacientii in alte judete si au fost salvati..
2.   Felicitari! trimis de
(25 mai 2011, 15:43:00
Suceveni salveaza suceveni!Doamne ajuta ca doamna sa isi revina si ca interventia sa fi fost de bun augur.
Sunt mandra de sotul meu!
3.   DOAMNE FERESTE DE DOUA ORI ! trimis de
(25 mai 2011, 16:17:30
IN PRIMUL RAND: DOAMNE FERESTE PE TOATA LUMEA DE ACCIDENTE ,DE ORICE FEL ! IN AL DOILEA RAND...DACA TOT AI FOST LA LOCUL NEPOTRIVIT SI LA TIMPUL NEPOTRIVIT ...MACAR, PESTE UN MEDIC BUN SA DAI ...CA SA TE SALVEZE ! SUNT CLIPE, CAND VIATA TA DEPINDE DE CATEVA SECUNDE SI DE PRICEPEREA MEDICULUI. RECENT AM AUZIT PE CINEVA CARE VORBEA DESPRE ACCIDENTUL DE LA ITCANI- CEL IN CARE A MURIT UN OM LOVIT DE CATIVA CALABURII CAZUTI IN CAP IN TIMP CE ZIDEA. POVESTEA ACEL OM ,UNOR CUNOSTINTE CA SALVAREA A VENIT NEECHIPATA CORESPUNZATOR, CA OAMENII ADUNATI " GURA CASCA" LANGA SALVARE STRIGAU : DE CE NU-I FACETI RESPIRATIE, DE CE NU-L RESUSCITATI , DE CE NU-I SCOATETI LIMBA INGHITITA, DE CE NU-I PUNETI MASCA DE OXIGEN ETC . PERSONALUL INCERCA SA FACA CEVA DAR NU-I REUSEA CA NU PREA AVEAU CU CE ...SI VAZAND CA OAMENII DIN JUR ERAU NEMULTUMITI DE CUM ACCTIONEAZA AU RIDICAT CORPUL VICTIMEI ASA CUM SE AFLA , L-AU PUS IN SALVARE SI DIRETIA SPITAL ...TOTI CRED CA A MURIT PE DRUM ...SI POATE AVEA ZILE DACA....
3.1  RE: DOAMNE FERESTE DE DOUA ORI ! trimis de
(26 mai 2011, 20:56:24
pe naiba!!! daca are fractura de baza de craniu poti sa ii faci ce vrei ca tot moare. sunt cazuri in care nici Dumnezeu nu poate ajuta nu un amarat de Om. e cel mai dureros lucru sa vezi ca nu poti face nimic pentru omul ala si ca trebuie sa il lasi sa moara pentru ca orice i-ai face ar avea acelasi rezultat 0. asta nu inteleg oamenii, sau nu vor sa inteleaga. cand e gata, e gata si nu te mai poate ajuta nimeni. am nenumarate exemple daca vreti.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei