Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 mai 2011 - Anul XVI, nr. 110 (4708)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Guardiola s-a gândit să plece de la FC Barcelona în acest sezon

Joi, 12 Mai 2011 (17:56:01)

Tehnicianul Josep Guardiola, care a câştigat cu FC Barcelona pentru a treia oară consecutiv campionatul Spaniei, s-a gândit să părăsească echipa catalană în acest sezon, informează cotidianul El Pais, în ediţia de joi.

"Guardiola, ameninţat de Ibrahimovici la început şi atacat de Mourinho la final, s-a gândit să plece de pe Camp Nou înainte ca FC Barcelona să câştige campionatul pentru a treia oară consecutiv", notează El Pais.

"Îmbătrânesc, încep să îmi pierd răbdarea", le-ar fi mărturisit Guardiola unor persoane de încredere, în urmă cu câteva săptămâni, conform jurnalului spaniol. "Pep este o persoană atât de sentimentală încât dacă l-aţi întreba de sechelele conflictului cu Real Madrid ar spune că se simte ca o persoană mai puţin bună", a precizat un colaborator al tehnicianului.

Tehnicianul echipei Real Madrid, Jose Mourinho, şi Josep Guardiola au avut schimburi de replici de la distanţă înainte de semifinale Ligii Campionilor, dintre cele două echipe. Cele patru "clasicos" dintre Real Madrid şi FC Barcelona, din aprilie şi mai, au fost marcate de o mare tensiune în teren şi în afara terenului.

El Pais scrie şi despre ameninţări la adresa lui Guardiola, formulate de atacantul suedez Zlatan Ibrahimovici, folosit de tehnicianul catalan foarte puţin la finalul sezonului trecut şi transferat la AC Milan. Ibrahimovici l-a criticat pe Guardiola în mai multe rânduri de când a ajuns la AC Milan.

Josep Guardiola, în funcţie la FC Barcelona din 2008, şi-a prelungit, în februarie, contractul cu gruparea catalană până în 2012.

Formaţia FC Barcelona a câştigat campionatul Spaniei pentru a treia oară consecutiv şi pentru a 21-a oară în istoria sa, în urma remizei de miercuri seară, din deplasare, scor 1-1, cu Levante, în etapa a XXXVI-a a Primerei Division.

Cu două etape înainte de final, FC Barcelona are 92 de puncte, cu şase mai multe faţă de următoarea clasată, Real Madrid, şi, deşi matematic poate fi ajunsă, catalanii au avantajul meciurilor directe, 5-0 la Barcelona şi 1-1 la Madrid. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Guardiola s-a gândit să plece de la FC Barcelona în acest sezon.
 Vizualizări articol: 490 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Guardiola s-a gândit să plece de la FC Barcelona în acest sezon0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei