Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 mai 2011 - Anul XVI, nr. 110 (4708)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Consulatul României în Olanda: Dacă e nevoie de ajutor stăm la dispoziţia familiei lui Neşu

Joi, 12 Mai 2011 (15:14:29)

Reprezentanţii Consulatului general al României în Olanda au declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că se află în contact permanent cu clubul de fotbal FC Utrecht, prin intermediul căruia a transmis familiei fotbalistului Mihăiţă Neşu că le stă la dispoziţie în caz de ajutor sau asistenţă consulară.

"Consulatul general al României în Olanda este în contact permanent cu clubul de fotbal. Am transmis prin intermediul clubului familiei domnului Neşu că dacă au nevoie de ajutor sau asistenţă consulară le stăm permanent la dispoziţie. Le-am transmis şi datele noastre de contact prin intermediul clubului", au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Consulatului general al României în Olanda.

Pe de altă parte, reprezentanţi ai ambasadei de la Haga au explicat pentru MEDIAFAX că nu au primit nicio solicitare de a pune la dispoziţie clubului un steag al României. "Am auzit informaţia în presă. Noi nu am primit la ambasadă nicio solicitare legată de vreun steag. Pe toţi cei care ne-au apelat, îi ajutăm, le răspundem la cereri. Dar în acest caz nu am primit, cel puţin până la acest moment, nicio solcitare", au precizat sursele citate.

Site-ul goal.com scrie, joi, că responsabilii clubului FC Utrecht doresc să-i transmită un mesaj de susţinere jucătorului român cu ocazia ultimului meci din acest sezon, cu AZ Alkmaar. "Cei de la club au mers la Ambasada României pentru a cere cel mai mare steag pe care îl au la dispoziţie. De asemenea, vor exista tricouri cu chipul jucătorului şi eşarfe", scrie goal.com.

Mihai Neşu a fost supus, marţi, unei intervenţii chirurgicale de cinci ore, în care i-a fost refăcută o vertebră fracturată din zona cervicală. Medicii au afirmat că operaţia lui Neşu s-a încheiat cu succes, dar nu pot preciza deocamdată cum va evolua starea de sănătate a jucătorului.

Mihai Neşu s-a accidentat la coloană în urma unei ciocniri cu coechipierul său Alje Schut, fiind transportat de urgenţă la spital, unde i s-a descoperit o vertebră cervicală fracturată. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consulatul României în Olanda: Dacă e nevoie de ajutor stăm la dispoziţia familiei lui Neşu.
 Vizualizări articol: 572 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Consulatul României în Olanda: Dacă e nevoie de ajutor stăm la dispoziţia familiei lui Neşu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei