Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 mai 2011 - Anul XVI, nr. 110 (4708)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Niciun cumpărător nu s-a prezentat la licitaţia bunurilor clubului Unirea Urziceni

Joi, 12 Mai 2011 (15:13:57)

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Ialomiţa a scos la licitaţie, joi, mai multe bunuri ale clubului Unirea Urziceni pentru datorii de 6,7 milioane lei rezultate din neplata TVA-ului, însă la prima înfăţişase nu s-a prezentat niciun cumpărător, preţurile de pornire urmând să scadă cu 25 la sută.

Licitaţia de vânzare a bunurilor clubului de fotbal din liga I Unirea Urziceni sechestrate de fisc, organizată la sediul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Ialomiţa, nu a atras niciun ofertant, iar executorii au fixat o altă rundă de licitaţii, în data de 25 mai, când preţul de pornire va fi redus cu 25 la sută, potrivit legislaţiei în vigoare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor DGFP Ialomiţa, în mare parte, bunurile sechestrate de fisc provin din activitatea fotbalistică, porţi, tabele de marcaj sau de arbitraj, turnicheţi, dar şi rafturi, dulapuri, sistem de sonorizare sau de supraveghere video, birouri şi un videoproiector.

"Am constatat că nu s-a înscris nimeni la această primă rundă de vânzare, iar noi am stabilit o nouă licitaţie în data de 25 mai, când preţurile produselor vor scădea cu 25 la sută, aşa cum prevede legea în astfel de cazuri. Poate atunci vom avea oferte pentru bunurile scoase la vânzare" a declarat Adrian Cârlan, executor fiscal la DGFP Ialomiţa.

Fosta campioană a României, deja retrogradată în liga secundă deşi întrecerea Ligii I nu s-a încheiat, este în pericol de desfiinţare, după ce în urmă cu două sezoane clubul a câştigat 18 milioane de euro de la UEFA, pentru parcursul din Liga Campionilor.

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Ialomiţa a scos la licitaţie bunurile clubului de fotbal Unirea Urziceni după ce s-a stabilit că societatea are datorii la stat de 6,7 milioane lei din neplata TVA-ului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Niciun cumpărător nu s-a prezentat la licitaţia bunurilor clubului Unirea Urziceni.
 Vizualizări articol: 524 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Niciun cumpărător nu s-a prezentat la licitaţia bunurilor clubului Unirea Urziceni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei