Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 mai 2011 - Anul XVI, nr. 110 (4708)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Elena Andrieş, o medalie de aur şi două de argint la CM de haltere pentru tineret

Joi, 12 Mai 2011 (17:57:06)

Sportiva Elena Andrieş a obţinut medalia de aur la stilul smuls şi două de argint, la aruncat şi total, la Campionatele Mondial de Haltere pentru tineret, competiţie care se desfăşoară la Lima în Peru.

Andrieş a concurat în cadrul categoriei 48 de kilograme. La total, Andrieş a avut aceeaşi performanţă ca ocupanta primului loc, Pei Xiong (China), pierzând aurul din cauză că a avut greutatea corporală mai mare cu 190 de grame.

"Este un rezultat meritoriu, dar este frustrant să pierzi din cauză că ai fost mai greu. Sunt totuşi trei medalii la un campionat mondial, una de aur şi două de argint. Trebuie să ţinem cont şi de contextul în care a concurat Andrieş, la o altitudine foarte ridicată şi cu o diferenţă importantă de fus orar", a declarat pentru MEDIAFAX, Mihai Nicoale, antrenorul principal al Centrului Naţional de Pregătire Olimpică pentru juniori.

Elena Andrieş a cucerit aurul la smuls, ridicând 74 de kilograme. La stilul aruncat, românca a ridicat 94 de kilograme, clasându-se a doua, la un kilogram, în spatele chinezoaicei Xiong Pei. Cu un total de 168 de kilograme, Andrieş s-a situat la egalitate cu sportiva din China, ultima având câştig de cauză datorită faptului că era mai uşoară cu 190 de grame.

Elena Andrieş se pregăteşte la Galaţi, în cadrul Centrului Naţional de Pregătire Olimpică pentru juniori. Ea este componentă a clubului CSM Oneşti, grupare la care s-a transferat la începutul acestui an de la CSM Dunărea Galaţi.

O altă sportivă care a cucerit o medalie la CM din Peru este Bianca Mădălina Molie, categoria 53 de kilograme. Molie a obţinut medalia de bronz la stilul aruncat, cu o performanţă de 95 de kilograme. În clasamentul general, sportiva română s-a clasat pe locul patru. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elena Andrieş, o medalie de aur şi două de argint la CM de haltere pentru tineret.
 Vizualizări articol: 373 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elena Andrieş, o medalie de aur şi două de argint la CM de haltere pentru tineret0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei