Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 mai 2011 - Anul XVI, nr. 102 (4700)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Daniel Stanciu: Aşa cum au spus şi jucătorii în comunicat, important este obiectivul sportiv

Marţi, 3 Mai 2011 (14:41:11)

Managerul sportiv al FC Timişoara, Daniel Stanciu, a evitat să vorbească despre problemele ridicate de jucători în comunicatul remis MEDIAFAX şi a ameninţat marţi, într-o conferinţă de presă, cu surprize în meciul cu FC Vaslui, în cazul în care vor fi delegaţi anumiţi arbitri.

"Nu am ştiut despre acest mesaj până nu a apărut în presă. Aşa cum au spus şi jucătorii în comunicat, important este obiectivul sportiv pe care îl avem. Faptul că avem unele intârzieri ţine în primul rând de bucătăria internă. Cred că e o chestie pozitivă, pentru că acest grup extraordinar care s-a creat la Timişoara în acest sezon a dat dovadă de caracter. Suntem acolo sus, cu şanse mari în lupta pentru titlu, iar asta spune tot. Mai multe va trebui să-i întrebaţi pe ei, acest comunicat a fost dat fără ca noi să ştim înainte, aşa că nu avem ce să comentăm", a spus Daniel Stanciu.

Jucătorii formaţiei FC Timişoara au remis, marţi, un comunicat agenţiei MEDIAFAX, în care îşi exprimă nemulţumirea faţă de "atacurile, criticile, minciunile şi uneori chiar jignirile" pe care conducerea clubului le-a formulat la adresa lor, fără să ţină cont de rezultatele echipei. Fotbaliştii timişoreni afirmă că au dat dovadă "de foarte multă înţelegere" în faţa patronatului şi a conducerii administrative vizavi de situaţia financiară a clubului, dar nu îşi explică atacurile, jignirile şi minciunile la adresa lor.

Pe de altă parte, Stanciu este de părere că lupta pentru titlu se dă între Vaslui şi Galaţi, Timişoara fiind doar a treia favorită. "Vasluiul este favorită, pentru că joacă pe propriul teren, unde au până acum trei egaluri şi o singură înfrângere. Sunt într-o formă bună, cu excepţia unei singure partide. După jocul senzaţional ala Oţelului de la Cluj, lupta probabil se va da între Oţelul şi Vaslui, noi pornim cu şansa a treia, ţinând cont de programul dificil. Spuneam demult că noi luptăm pentru locul doi, iar dacă reuşim mai mult nu depinde doar de noi, la ce se întâmplă în fotbalul românesc", a declarat Stanciu.

Oficialul alb-violet a anunţat că timişorenii vor cere control antidoping pentur meciul de joi. "Vom cere expres un control antidoping la această partidă, pentru ambele echipe, ca să eliminăm orice speculaţii, probabil o vom face şi la Galaţi. Ca o glumă, la forma pe care o arată Viorel Hizo în ultimul timp, a reuşit să creeze o echipă foarte puternică la Vaslui, ar trebui să-l supunem şi pe el unui test. Trebuie să recunoaştem că echipa joacă foarte bine, dacă juca pe calculator vreun joc tip manager, Hizo era demult campion", a glumit Daniel Stanciu.

Acesta şi-a manifestat îngrijorarea faţă de brigada de arbitri a partidei Vaslui - FC Timişoara. "Nu ne temem neapărat de echipa Vasluiului, dar există o temere legată de delegarea lui Deaconu, sau a asistentului Nica, pe care l-aţi văzut aseară în meciul CFR Cluj - Oţelul. S-ar putea să producem o surpriză dacă unul dintre cei doi vor fi delegaţi, probabil vom recurge la o metodă inedită de a protesta", a mai spus Stanciu.

Brigada de la meciul de joi este formată din Alexandru Deaconu (centru) - Cristian Nica şi Nagy Miclos (asistenţi), iar rezervă va fi Istvan Kovacs. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Daniel Stanciu: Aşa cum au spus şi jucătorii în comunicat, important este obiectivul sportiv.
 Vizualizări articol: 503 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Daniel Stanciu: Aşa cum au spus şi jucătorii în comunicat, important este obiectivul sportiv0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei