Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 mai 2011 - Anul XVI, nr. 102 (4700)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accidente teribile

Un şofer mort, altul la spital, în comă, după ce s-au răsturnat cu maşinile în apă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Viteza, lipsa de experienţă în condus şi ghinionul au făcut ca doi tineri şoferi să plonjeze cu maşinile în apă, mai exact într-un canal colector, respectiv într-un pârâu. Din păcate, pentru unul dintre şoferi cumplita experienţă s-a sfârşit tragic. Trupul său, luat de apă, a fost găsit la mare distanţă de locul accidentului. Celălalt a scăpat cu viaţă, însă leziunile suferite sunt foarte grave.

 

Ambele evenimente rutiere s-au petrecut duminică dimineaţă. Accidentul în care a decedat un tânăr de 21 de ani s-a petrecut în jurul orei 8.30, pe DJ 174D, pe raza comunei Şaru Dornei.

Mihai Ţarcă, localnic, conducea un autoturism şi avea să-şi găsească sfârşitul în canalul de aducţiune al microhidrocentralei Neagra Şarului 1. Din ancheta poliţiei rezultă că tânărul şofer circula cu viteză neadaptată la condiţiile de drum. Într-o  curbă la stânga, acesta nu şi-a mai putut stăpâni maşina, derapând, ajungând pe sensul opus de mers şi apoi răsturnându-se în canalul hidrotehnic al hidrocentralei. Şoferul a ieşit din autoturism, însă, din păcate nu s-a putut salva. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au găsit maşina în apropiere, însă nici urmă de conducătorul auto. Acesta a fost dus de curenţii de apă, trupul său neînsufleţit fiind descoperit la o distanţă de aproximativ 370 de metri de la locul accidentului.

 

A izbit frontal parapetul, apoi a „zburat” peste acesta

Cu o oră şi jumătate înainte, pe o stradă din comuna Mălini, un alt tânăr şofer avea să treacă pe lângă moarte. După un scenariu similar, Gabriel Ştefănoaia, în vârstă de 27 de ani, localnic, aflat la volanul unui autoturism, a intrat cu viteză într-o curbă uşoară la stânga, scăpând volanul de sub control. Maşina acestuia a izbit frontal parapetul din partea dreaptă a podului care traversează pârâul Suha Mare, după care a plonjat în albia acestuia.

Preluat de o ambulanţă, tânărul de 27 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, fiind în comă şi având şi o gravă contuzie hepatică.

El a fost internat în secţia Chirurgie ATI, în comă posttraumatică, cu un grav traumatism cranio-cerebral. La internarea în spital medicii au constatat că tânărul de 27 de ani era şi în stare de ebrietate. Din cauza leziunilor pe care le avea, conducătorul auto nu a putut fi verificat cu aparatul etilotest. I s-au recoltat însă probe biologice de sânge în urma cărora i se va stabili alcoolemia exactă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un şofer mort, altul la spital, în comă, după ce s-au răsturnat cu maşinile în apă.
 Vizualizări articol: 2790 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Un şofer mort, altul la spital, în comă, după ce s-au răsturnat cu maşinile în apă4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei