Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 apr 2011 - Anul XVI, nr. 84 (4682)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Blaga: Candidez la şefia PDL convins că partidul are nevoie de o schimbare, de o rupere de ritm

Luni, 11 Aprilie 2011 (15:18:55)

Vasile Blaga a declarat, după depunerea cererii de candidatură la şefia PDL, că se înscrie în cursă pentru că este convins că partidul are nevoie de o schimbare, de o rupere de ritm, arătând că, fiind mai mult concentrat pe guvernare, PDL a anjuns să sufere în interior în privinţa deciziei politice.

"În primul rând candidez pentru că sunt convins că partidul are nevoie de o schimbare, de o rupere de ritm, de o nouă abordare, o nouţă acţiune politică, a lucrului bine făcut", a afirmat Blaga.

El a precizat că activează în partid de 20 de ani. "Îl iubesc ca pe propria mea familie şi cred în destinul lui politic", a adăugat secretarul general al PDL.

Vasile Blaga a mai spus că va candida pentru că întotdeauna a spus lucrurilor pe nume şi că se poate mai bine.

"Fiind concentrat mai mult pe guvernare, partidul a ajuns să sufere în interior în ceea ce priveşte dezbaterea şi decizia politică", a apreciat Blaga, adăugând că nu atacă şi nu critică pe nimeni, dar acest lucru rămâne o realitate, o stare de fapt, care trebuie schimbată.

Blaga a mai spus că PDL este singurul partid de centru-dreapta şi el candidează pentru că PDL trebuie să fie un partid puternic, unit, un partid popular modern.

"Partidul are nevoie de o rupere de ritm, de o nouă abordare şi trebuie să aleagă un preşedinte care poate să asigure încă patru ani de guvernare", a mai spus Blaga, adăugând că el are un proiect pentru partid şi pentru România.

El a adăugat că a intrat într-o competiţie firească, ce este a ideilor şi nu un război, cu "menirea" să aducă PDL "aproape de inimile românilor".

Secretarul general a spus că adversarii sunt în PSD şi PNL, partide care încearcă prin "populism" să-i "păcălească" pe români.

Vasile Blaga a mai arătat că PDL trebuie să rămână la putere şi acesta este un obiectiv realizabil, construind "un parteneriat sincer" cu Traian Băsescu.

El a făcut această declaraţie în sala de conferinţe de presă din sediul PDL din Aleea Modrogan, având în spate circa 30 de susţinători, între care Sorin Frunzăverde, Cezar Preda, Cristian Boureanu, Radu F Alexandru, Gheorghe Albu, Romeo Raicu, Costică Canacheu, Cătălin Croitoru, Cristian Rădulescu, Mircea Banias, Mihaela Popa, Ioana Şandru, Cătălin Murg, Petru Filip.

După ce a făcut aceste declaraţii, Vasile Blaga s-a retras în biroul său din Mogrogan, împreună cu susţinătorii săi.

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a depus, luni, la Comisia pentru pregătirea Convenţiei Naţionale din 14 mai, cererea de a candida pentru un nou mandat, însoţită de moţiunea "O Românie dreaptă, o Românie europeană", precum şi de cele 35 de semnături necesare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Blaga: Candidez la şefia PDL convins că partidul are nevoie de o schimbare, de o rupere de ritm.
 Vizualizări articol: 411 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blaga: Candidez la şefia PDL convins că partidul are nevoie de o schimbare, de o rupere de ritm0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei