Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 apr 2011 - Anul XVI, nr. 84 (4682)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Controale

Romii din faţa pieţei agroalimentare din centrul Sucevei, săltaţi de poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Romii din faţa pieţei agroalimentare din centrul Sucevei (n.r.-Piaţa Mare), care acostează trecătorii oferindu-le fel de fel de produse suspecte (telefoane mobile, aparate foto, ceasuri etc.) au fost săltaţi la sfârşitul săptămânii trecute de poliţie.

Mai multe dube ale oamenilor legii, însoţiţi de caguliştii Serviciului de Intervenţie Rapidă, au oprit, vineri, în jurul prânzului, în faţa Pieţei Mari, şi au început să-i urce în maşini pe indivizii suspecţi care îşi fac veacul în zonă.

„Au fost identificate 21 persoane care efectuau acte de comerţ stradal neautorizat pe aleea pietonală din faţa pieţei agro-alimentare centrale, acostau persoane şi tulburau ordinea şi liniştea publică”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, precizându-se că toate persoanele au fost duse la sediul Poliţiei municipiului Suceava, unde au fost sancţionate contravenţional, iar 15 dintre suspecţi au fost amprentaţi, fotografiaţi, iar datele lor introduse în baza de date a poliţiei.

În cursul zilei de vineri, de altfel, şefii poliţiei municipiului reşedinţă de judeţ au organizat o acţiune de amploare în urma căreia s-a urmărit asigurarea ordinii şi liniştii publice, combaterea faptelor cu violenţă, a furturilor, a actelor de comerţ neautoriuzat, cerşetorie, vagabondaj, a consumului şi comercializării de plante etnobotanice, precum şi fluidizarea traficului rutier şi prevenirea actelor de contrabandă cu ţigări şi alcool.

Potrivit bilanţului acţiunii, remis mass-media de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, în urma raziei au fost aplicate 140 de amenzi, în valoare de aproximativ 36.000 de lei, fiind constatată o infracţiune de furt.

Au fost confiscate 130 de pachete de ţigări de provenienţă Republica Moldova şi Ucraina, cinci litri de alcool, deodorante, precum şi bunuri industriale.

Poliţiştii au verificat zeci de societăţi comerciale, baruri şi terase, maşini, ateliere de reparaţii, săli de jocuri etc.

La razie, au participat  98  poliţişti, 14 jandarmi şi cinci lucrători ai Serviciului de Intervenţie Rapidă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Romii din faţa pieţei agroalimentare din centrul Sucevei, săltaţi de poliţie.
 Vizualizări articol: 3766 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.89/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.9 din 9 voturi
Romii din faţa pieţei agroalimentare din centrul Sucevei, săltaţi de poliţie4.959

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Doar... trimis de
(11 apr 2011, 11:50:47
doar saltati ?????????????????????????????? -de ce ?
2.   Contraventional? trimis de
(11 apr 2011, 12:01:31
Pai aia isi fac veacul de zeci de ani acolo! Abia acum i-a vazut politia? Erau invizibili cu burtile lor enorme! Amendati numai? Pai trebuiau trimisi direct la zdup sa se mai racoreasca oleaca si sa nu mai strice linistea publica.
3.   Halal politie! trimis de
(11 apr 2011, 12:43:10
Politistii sunt foarte vinovati,tiganii aia stau acolo de mai multi ani,sediul politiei este chiar vizavi si ei abia acum s-au sesizat?Cum sa fie pace si ordine in oras daca sub nasul politistilor se intampla hotii iar ei e uita pe geam si nu zc nimic.Oamenii merg la piata sa isi faca cumparaturile iar acesti indivizi le stau in cale si ii acapareaza cu intrebari:aur?sau un telefon?
Politistii sunt in legatura cu tiganii si cred ca tiganii nu au mai putut fura nimic si nu le-au dat dreptul de aceea s-au sesizat.
4.   Comentariu trimis de
(11 apr 2011, 13:28:43
NU NUMAI IN PIATA,LA ORIZONT DE EXEMPLU STAU DROGATII SI BORATII...
5.   Ar trebui facut ceva trimis de
(11 apr 2011, 13:35:11
de ce nu li se ofera locuri de munca???????????,,,,,asa ia saltat pt o zi...........miine ii vezi din nou ..................au rezolvat o laeeeeeeee .......trezitiva guvernanti
5.1  RE: Ar trebui facut ceva trimis de
(11 apr 2011, 15:07:06
când ai să vezi ţâgani muncind să mă anunţi!
5.2  RE: Ar trebui facut ceva trimis de
(11 apr 2011, 15:47:10
Sigur aia ar munci dar nu au unde:)):)):))
6.   :)) trimis de
(11 apr 2011, 20:18:38
Matin are dreptate. Tiganii aia stau acolo de generatii intregilaughing Chiar eu mi-am luat teapa cand eram "copchil" de la tiganii din centru, cu telefoanele. Dar nu mi-am pierdut speranta! Inca cred ca printre ei se afla si oameni..tigani pardon, care pot face si comert cinstit rolling on the floor Inca visez la vremea cand o sa-l vad pe Cezarica, cel mai creţ tigan prost, tavalindu-se in chinuri..el si familia lui.
6.1  RE: :)) trimis de
(11 apr 2011, 20:29:03
Esti tare Sirjerkalot!!! Sper sa apuci vremea aia....rolling on the floor
7.   Da.. trimis de
(12 apr 2011, 10:38:42
Cetăţeni ai acestui oraş credeţi voi ca printr-o aşa *amplă* acţiune a miliţiei noastre se va starpi adunătura asta de jeguri şi scursuri...îşi fac liniştiţi "afacirili" de mulţi ani, mai întai în faţa halei centrale iar cum s-au mutat bişniţarii ţup-ţup şi ei pe partea cealaltă. Mi-e silă de voi conducatori şi protectori ai acestei urbii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei