Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 apr 2011 - Anul XVI, nr. 84 (4682)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

CFR Călători: 8 trenuri şi peste 40 de vagoane suplimentate în perioada Sărbătorilor de Paşti

Luni, 11 Aprilie 2011 (15:33:12)

Opt trenuri vor fi introduse în circulaţie pe cele mai utilizate rute, pentru preluarea călătorilor în perioada Sărbătorilor Pascale, în timp ce pentru cele mai solicitate destinaţii trenurile de călători vor fi suplimentate cu 40 de vagoane, informează CFR Călători.

Astfel, în perioada 22 - 25 aprilie, pentru adaptarea capacităţii de transport la traficul de călători estimat cu prilejul Sărbători de Paşti, în programul de circulaţie se vor efectua unele modificări, potrivit companiei.

Trenuri care vor circula suplimentar în 25 aprilie sunt trenul R 798 Craiova - Bucureşti Nord, trenul Acc 1572 Galaţi - Bucureşti Nord, trenul Acc 1858 Vatra Dornei Băi Hc - Iaşi, trenul Acc 1859 Iaşi - Vatra Dornei Băi Hc, trenul Acc 11652 Suceava Nord - Bucureşti Nord.

În zilele de 21, 22 şi 25 aprilie, vor circula în plus trenul Acc 11655 Bucureşti Nord - Bacău, trenul Acc 11656 Bacău - Bucureşti Nord, în timp ce în 21/22 şi 22/23 aprilie vor circula suplimentar trenul R 11661 Bucureşti Nord - Iaşi.

În perioada 21 - 26 aprilie, trenurile de călători cele mai solicitate vor fi suplimentate zilnic cu peste 40 de vagoane, pe cele mai importante rute cu plecare din Bucureşti Nord către Timişoara, Craiova, Târgu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Braşov, Oradea, Cluj Napoca, Deva, Târgu Mureş, Sighetu Marmaţiei, Suceava, Piatra Neamţ, Bacău, Iaşi, Galaţi, Constanţa şi retur.

În zilele de 23, 24 şi 25 aprilie, când traficul de călători se va diminua, vor fi anulate unele trenuri de rang superior, precum şi unele trenuri personale regionale, acestea din urmă urmând să fie comunicate la nivel local. Zeci de trenuri nu vor circula în perioada amintită.

În ceea ce priveşte programul agenţiilor de voiaj CFR, acestea vor fi închise în 24 şi 25 aprilie.

CFR precizează că la 1 aprilie s-a redeschis agenţia de voiaj CFR din Eforie Nord, având program de lucru cu publicul de luni – vineri, între orele 8.30 şi 16.00. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CFR Călători: 8 trenuri şi peste 40 de vagoane suplimentate în perioada Sărbătorilor de Paşti.
 Vizualizări articol: 466 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CFR Călători: 8 trenuri şi peste 40 de vagoane suplimentate în perioada Sărbătorilor de Paşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei