Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 apr 2011 - Anul XVI, nr. 84 (4682)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Boc vine sâmbătă la Suceava, pentru a-şi prezenta moţiunea pentru şefia PD-L

Luni, 11 Aprilie 2011 (16:36:25)

Preşedintele PD-L, Emil Boc, va fi prezent la sfârşitul acestei săptămâni în judeţul Suceava, pentru a-şi lansa candidatura în faţa democrat-liberalilor din judeţ. Boc este aşteptat la Suceava în cursul zilei de sâmbătă, urmând să le prezinte membrilor PD-L din judeţ moţiunea cu care va candida pentru obţinerea unui nou mandat de lider al democrat-liberalilor, „România dreaptă, România puternică”. La întâlnirea cu membrii PD-L Suceava va veni şi secretarul executiv al partidului şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea. Din primele informaţii, pe lângă Elena Udrea, la Suceava ar putea veni şi mai mulţi miniştri ai Guvernului condus de Emil Boc.

Actualul lider al PD-L, Emil Boc, a depus la Comisia pentru pregătirea Convenţiei Naţionale a PD-L din 14 mai a.c. cererea de a candida pentru un nou mandat, însoţită de moţiunea „România dreaptă, România puternică”, precum şi de cele 35 de semnături necesare. Emil Boc a ajunsla sediul PD-L însoţit de Ioan Oltean şi de liderul democrat-liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, cel care a anunţat deja că îl susţine pe actualul preşedinte al partidului pentru un nou mandat. De altfel, Flutur se numără printre semnatarii moţiunii lui Emil Boc, cu care acesta vrea să obţină un nou mandat de preşedinte al PD-L. 

Emil Boc îi va avea contracandidaţi pentru această funcţie pe actual secretar general al PD-L, Vasile Blaga, şi pe fostul ministru al Culturii Theodor Paleologu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc vine sâmbătă la Suceava, pentru a-şi prezenta moţiunea pentru şefia PD-L.
 Vizualizări articol: 1007 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc vine sâmbătă la Suceava, pentru a-şi prezenta moţiunea pentru şefia PD-L0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(11 apr 2011, 22:20:47
am vazut momentul in care acesta si-a anuntat candidatura ,la televizor.era singurul care schiuta un ranjet ceilalti din jurul sau ascultand neincrezatori minciunile fara numar.este de-a dreptul caraghios.un partid cu atitea doamne si domni prezentabili sa fie condus de cineva care pare a fi personaj de desene animate .
2.   Comentariu trimis de
(12 apr 2011, 02:18:49
„România dreaptă, România puternică”
In care perioada a exista o astfel de Romanie?, oricum nu in mandatul domniei tale.
3.   Ha halere trimis de
(12 apr 2011, 10:45:34
aceste gunoaie sociale conduc destinele poporului roman...un popor prea rabdator si prea satul de minciuna si demagogie portocalie...e dreptul lor sa aleaga sa fie alesi in mod democratic!
ma intreb doar....pentru ce?
sa mai fie la fel!!!! SUCCES IN PRABUSIRE LIBERA....SA CRESTETI IN SONDAJE SI SA FITI ALESI ....CIND VA INVIA CEAUSESCU!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei