Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 feb 2011 - Anul XVI, nr. 31 (4629)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Braşov: Adolescent înjunghiat într-un autobuz după ce a refuzat să ofere locul pe care stătea

Marţi, 8 Februarie 2011 (15:16:14)

Un adolescent de 16 ani, din localitatea Săcele, judeţul Braşov, a fost înjunghiat, luni seară, într-un autobuz, de către o persoană căreia a refuzat să îi cedeze locul pe care îl ocupa, tânărul fiind internat în prezent la secţia de terapie intensivă a Spitalului de Copii Braşov.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, comisar-şef Liviu Naghi, adolescentul mergea spre casă cu un autobuz care face curse pe ruta Braşov - Săcele, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La un moment dat, la staţia Turcheş a urcat un bărbat cu soţia, care i-a cerut adolescentului să-i cedeze locul. Acesta a refuzat, iar între cei doi a izbucnit un conflict care a degenerat într-o altercaţie fizică.

"Agresorul a scos un briceag şi l-a înjunghiat în torace. Adolescentul a coborât din autobuz la următoarea staţie, iar suspectul şi-a continuat drumul până la capătul liniei, iar apoi a luat un taxi până spre cartierul Gârcini unde locuia. Acolo a fost prins de poliţişti când a coborât din taxi, asupra lui fiind găsit şi briceagul folosit", a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, comisar-şef Liviu Naghi.

După ce a coborât din autobuz, adolescentul a anunţat Poliţia despre cele întâmplate, iar apoi a fost transportat la spital.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Copii Braşov, dr. Marcel Albean, şi unul dintre cei doi medici care l-a operat pe băiat, a declarat corespondentului MEDIAFAX că viaţa pacientului a fost pusă serios în pericol, rana fiind foarte aproape de inimă.

"Pacientul a fost adus în jurul orei 21.00 şi a intrat la operaţie. Avea o plagă foarte urâtă la nivelul plămânului stâng, foarte aproape de inimă. I-a fost pusă serios viaţa în pericol. Este internat la secţia de terapie intensivă, e stabil, echilibrat şi se află sub tratament cu antibiotice. A pierdut foarte mult sânge, dar este bine", a spus dr. Albean.

Suspectul, un bărbat în vârstă de 24 de ani, a fost reţinut de poliţişti pentru port ilegal de armă albă în locurile publice, iar încadrarea juridică a agresiunii fizice urmează să fie stabilită în funcţie de starea de sănătate a victimei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Braşov: Adolescent înjunghiat într-un autobuz după ce a refuzat să ofere locul pe care stătea.
 Vizualizări articol: 567 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Braşov: Adolescent înjunghiat într-un autobuz după ce a refuzat să ofere locul pe care stătea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei