Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 sep 2010 - Anul XV, nr. 227 (4518)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Oricare din membrii PSD ar fi un premier mai bun decât Emil Boc

Luni, 27 Septembrie 2010 (19:49:26)

Liderul PSD, Victor Ponta, i-a ironizat, luni, la Ploieşti, unde participă la Conferinţa Judeţeană a PSD Prahova, pe liderii PDL, afirmând că oricare din membrii PSD ar fi un prim-ministru mai bun decât premierul Emil Boc şi criticându-i pe Roberta Anastase şi pe preşedintele Traian Băsescu.

Ponta şi-a început discursul ţinut la Conferinţa Judeaţenă a PSD Prahova spunând că este convins că oricare dintre cei 600 de mii de membri ai PSD ar fi un prim-ministru mai bun decât Emil Boc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ponta i-a criticat şi pe liderii PDL Roberta Anastase şi Sever Voinescu, despre care a spus că "fac ruşine generaţiei tinere".

"Furtul din Parlament al PDL a mers pe principiul că hoţul neprins e preşedinte cinstit, fie de ţară fie de Camera Deputaţilor. Spre ruşinea generaţiei mele, şef la furat au fost doi tineri, Roberta Anastase şi Sever Voinescu", a afirmat Victor Ponta, spunând că cel care i-a pus în funcţii de cei doi a fost preşedintele Traian Băsescu şi că acesta continuă să-i apere.

Preşedintele României a fost, de asemenea, ţinta criticilor liderilor PSD, Victor Ponta afirmând: "Sper ca în curând şi cei de la SPP să-l abandoneze pe preşedinte şi de-abia aştept ca Traian Băsescu să meargă prin ţară. Dacă e vorba de violenţă, cred că Roberta e mai utilă decât Boc", a mai spus Ponta.

El a reafirmat că, dacă preşedintele Băsescu va promulga Legea sistemului unitar de pensii, în aceeaşi zi PSD va demara procedurile de suspendare din funcţie a preşedintelui.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Oricare din membrii PSD ar fi un premier mai bun decât Emil Boc.
 Vizualizări articol: 581 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Oricare din membrii PSD ar fi un premier mai bun decât Emil Boc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei