Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 sep 2010 - Anul XV, nr. 227 (4518)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Maria Marinescu însărcinată - pe coperta revistei The ONE 3D

Numărul din octombrie al revistei The ONE o prezintă în premieră pe Maria Marinescu Colin însărcinată, într-un pictorial 3D, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Pentru prima dată în România, o revistă glossy de lifestyle feminin a realizat un număr 3D. Atât coperta, cât şi pictorialul de cover, dar şi alte materiale au fost lucrate în 3D şi pot fi admirate cu ajutorul ochelarilor speciali oferiţi împreună cu revista.

În interviul ce însoţeşte pictorialul, Maria Marinescu Colin vorbeşte despre cum se simte de când este însărcinată şi cum se pregăteşte pentru venirea pe lume a băieţelului ei. Viitoarea mămică mărturiseşte în paginile The ONE: "Mi-am dorit foarte mult copii. Aşteptam doar persoana perfectă".

Maria mai spune în acelaşi interviu că o să nască în străinătate: "Tatăl meu a fost unul dintre cei mai buni medici chirurgi din spitalul Floreasca. Eu am copilărit, practic, în spital şi cunosc foarte bine sistemul. Am mare încredere în câţiva medici români, la care apelez oricând. Nu am încredere în igiena spitalelor şi în tot ce înseamnă post-operator".

În ceea ce priveşte educaţia copilului ei, Maria Marinescu admite că se îndoieşte că îl va trimite la o şcoală românească. "Fiecare îşi doreşte ce este mai bun pentru copilul său, iar eu cred că a studia într-o şcoală de aici, indiferent cât de scumpă şi exclusivistă ar fi, tot dai peste copii de mitocani, peste copii de bani gata".

Întrebată despre ce înseamnă pentru ea familia, Maria spune în revista The ONE că nu a urmat nici sfatul, nici exemplul părinţilor ei care au pus cariera pe primul loc: "Am crescut într-o familie dezbinată şi mi-am dorit tot timpul o familie adevărată, normală. Frank şi viitorul nostru bebeluş reprezintă pentru mine totul!".

Totodată, Maria Marinescu Colin va fi prezentă în emisunea "Happy Hour" de luni, alături de fotograful Gabriel Hennesey, unde vor dezvălui secretele realizării pictorialului 3D. Tot în această săptămână, cei doi vor fi prezenţi şi în studioul "Poveştirilor de noapte" de la postul Acasă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maria Marinescu însărcinată - pe coperta revistei The ONE 3D.
 Vizualizări articol: 570 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Maria Marinescu însărcinată - pe coperta revistei The ONE 3D4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei