Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 sep 2010 - Anul XV, nr. 227 (4518)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Blaga, întrebat dacă s-au făcut presiuni asupra sa pentru a-şi înainta demisia: Nu e în stare nimeni

Luni, 27 Septembrie 2010 (13:47:29)

Ministrul demisionar de Interne Vasile Blaga, întrebat, la ieşirea din sediul MAI, dacă s-au făcut presiuni asupra sa pentru a-şi înainta demisia, a răspuns scurt în timp ce se urca în maşină: "Nu e în stare nimeni".

Vasile Blaga a ieşit din sediul Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) la câteva minute după sfârşitul conferinţei de presă în care şi-a anunţat demisia de onoare, el refuzând să răspundă întrebărilor jurnaliştilor care doreau să afle facă există şi alţi şefi ai instituţiei care să-şi fi dat demisia.

Întrebat dacă s-au făcut presiuni asupra sa pentru a-şi înainta demisia, Blaga a răspuns scurt, în timp ce se urca în maşină: "Nu e în stare nimeni".

Blaga a fost urmat la câteva minute de şeful Poliţiei Române, chestorul Petre Tobă şi de Dan Valentin Fătuloiu, şeful Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică din MAI. Niciunul dintre ei nu a răspuns întrebărilor jurnalişilor legate de eventuale alte demisii.

Surse din ministerul de Interne au declarat pentru MEDIAFAX că atât Blaga cât şi ceilalţi şefi din MAI au avut o şedinţă după ce ministrul a anunţat că şi-a depus demisia de onoare.

Vasile Blaga şi-a anunţat, luni, demisia de onoare din funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, demersul său survenind protestului poliţiştilor de vineri din faţa Administraţiei Prezidenţiale.

Vasile Blaga a spus că MAI este cea mai serioasă instituţie a statului şi are deplină încredere în toate armele şi structurile Ministerului.

Surse oficiale au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că şefii Jandarmeriei, Olimpiodor Antonescu, DGIPI, Ştefan Pop, şi Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică, Dan Valentin Fătuloiu, îşi vor prezenta demisiile, în urma scandalului generat de marşul ilegal al poliţiştilor.

Vasile Blaga a preluat conducerea Ministerului Administraţiei şi Internelor în decembrie 2009, funcţie pe care a mai deţinut-o la începutul guvernării Alianţei DA, din 2004 şi până în 2007, când PDL a ieşit de la guvernare.

După alegerile parlamentare, în decembrie 2008, Blaga a fost numit ministru al Dezvoltării Regionale, iar după retragerea PSD de la guvernare a deţinut, cu titlu interimar, conducerea Ministerului de Interne.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Blaga, întrebat dacă s-au făcut presiuni asupra sa pentru a-şi înainta demisia: Nu e în stare nimeni.
 Vizualizări articol: 495 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blaga, întrebat dacă s-au făcut presiuni asupra sa pentru a-şi înainta demisia: Nu e în stare nimeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asta e ! trimis de
(28 sep 2010, 13:46:06
Acest "Nu e în stare nimeni". spune tot .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei