Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 sep 2010 - Anul XV, nr. 227 (4518)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Talente pe bandă

Coadă la preselecţia pentru programul artistic al Balului Bobocilor de la „Petru Rareş”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Organizatorii Balului Bobocilor de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” au de unde alege momentele programului artistic ale spectacolului programat pentru data de 16 octombrie a.c., după ce, sâmbătă, a fost coadă la uşa sălii din internatul liceului, în care s-a desfăşurat preselecţia pentru trupe şi artişti.  

Zeci de elevi talentaţi au vrut să le arate organizatorilor, elevi de-a XII-a, şi profesorului coordonator, Mihail Erhan, că merită să urce pe scena balului.

Imagini video şi fotografii de la preselecţia de sâmbătă, pe site-ul ziarului nostru, www.monitorulsv.ro, la rubrica „Balurile Bobocilor 2010”, unde vă vom oferi cât mai multe informaţii actualizate la zi despre balurile de la majoritatea liceelor din judeţ.

 

Invitaţie în Las Vegas a elevilor de-a XII-a de la „Petru”

Preselecţia a fost deschisă de Mihai Munteanu, un bobocel de la „Petru”, elev în clasa a V-a, care le-a arătat colegilor săi mai mari cât de priceput e în dansul sportiv, primind aplauze din partea tuturor.

A venit apoi rândul celor de la Noisy Bastards, o trupă de dans formată din nouă tineri, din care cinci elevi la „Petru”, iar un al şaselea absolvent al acestui liceu, care au pregătit un dans cu o coregrafie proprie, bazată pe povestea unor măturători de stradă care dau peste şansa vieţii lor, mai multe tinere pline de bani.

Pare o poveste ireală, e drept, dar orice e posibil în Las Vegas – tema balului celor de la „Petru Rareş”.

O coregrafie specială vor avea şi cei de la Posh, o altă trupă de dans, formată din şase fete şi un băiat, toţi elevi ai Colegiului Naţional „Petru Rareş”.

Nu vă spunem mai multe deocamdată, cert e că, din ce am tras cu urechea, tinerii vor folosi în dansul lor mai multe paravane, scaune şi peruci albe.

Ionuţ Ilisoi, un alt absolvent la „Petru Rareş”, le-a spus organizatorilor balului, ajutat de chitara sa, o „poveste cu doi consumatori”.

A urmat apoi un duet, Ionuţ Ilisoi şi Bianca Ciubotaru - elevă, cu hitul „Summer Wine”.

Vocea Biancăi i-a impresionat pe toţi cei prezenţi, cel puţin judecând după aplauzele pe care le-a primit.

Adolescenta a plusat şi cu renumita melodie „Nah, neh, nah” (Vaya con Dios).

 

„Se caută o secretară!”

„Banca din parc”. Nu e vreun loc de întâlnire, ci numele ales ad-hoc de 11 elevi, toţi de la „Petru”, care au pus la cale o scenetă umoristică. Un om de afaceri are nevoie neapărat de o secretară, iar la preselecţia pentru job se trezeşte pe cap cu fel de fel de personaje, de la piţipoanca cea sexy sau tânăra isterică şi posesivă, la ţaţa Frosina şi Mircea Solcanu –„în puii mei”.

Una dintre secretare va primi cu siguranţă postul, însă rămâne de văzut, în timpul balului, care anume corespunde cel mai bine cerinţelor omului de afaceri din Vegas.

După sceneta celor de la „Banca din parc”, o nouă trupă de dans a intrat în mini-scena improvizată în internatul liceului. „Palatul Copiilor” - zece fete, din care şapte eleve la „Petru Rareş”.

 

Amintiri din „Oraşul Luminilor”, în pauza dintre ore  

Eleve în clasa a VI-a la Colegiul Naţional „Petru Rareş”, Cezara şi Sabina au demonstrat şi ele că pot urca pe scena Balului Bobocilor, interpretând piesele „Feel the rain on your skin” (Natasha Bedingfield) şi „Satellite” (Lena).

Va fi şi rock la balul de la „Petru”, iar de acest lucru se vor ocupa cei cinci băieţi de la D’eagle Roads, din care patru elevi ai liceului de pe strada Mihai Viteazu.

Pe lista trupelor înscrise la preselecţia de sâmbătă s-a înscris şi trupa Red Shadow, din care, din câte am înţeles noi, fac parte şase tineri, doar unul singur fiind din afara liceului.

În faţa organizatorilor au venit doar doi dintre  membrii trupei, care au interpretat piesa Mirunei Oprea şi a lui Noni Ene -„Nu aş schimba nimic”.

Partea feminină a trupei Red Shadow, Andreea Bordeanu, a cântat şi o piesă solo, interpretarea ei fiind de asemenea apreciată şi aplaudată de organizatorii balului.

În finalul preselecţiei, mai mulţi elevi de la „Petru” au pregătit o scenetă în care, într-una din pauzele dintre ore, îşi amintesc despre experienţele trăite în „Las Vegas”.
Rămâne de văzut ce anume va intra în balul de pe 16 octombrie, de la Casa de Cultură, bal la care invitaţii speciali sunt băieţii de la El Negro.

Organizatorii spun că în programul pe care îl pregătesc vor fi multe surprize, iar, pentru aproximativ două ore şi jumătate, toţi cei prezenţi vor avea senzaţia că se află tocmai în „Oraşul Luminilor” - Las Vegas.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Coadă la preselecţia pentru programul artistic al Balului Bobocilor de la „Petru Rareş”.
 Vizualizări articol: 5168 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Coadă la preselecţia pentru programul artistic al Balului Bobocilor de la „Petru Rareş”4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Din nou,patetici trimis de
(28 sep 2010, 10:33:17
Deci,voi chiar credeti ca intereseaza pe cineva ce "fetite" de 14 sau 15 ani participa la balurile de anul asta?Chiar ati ramas fara stiri si incet incet deveniti un ziar banal,cu titluri din ce in ce mai proaste care nu isi mai au rolul.Mai nou ati creat si o rubrica speciala "Balurile Bobocilor 2010",nu va mai justificati existenta cu aceste titluri si publicand acest ziar.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Topul Balurilor Bobocilor 2010

Topul Balurilor Bobocilor 2010
Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei