Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 sep 2010 - Anul XV, nr. 227 (4518)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Pauza, ce sfetnic rău!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă marile căpetenii au renunţat la protecţia poliţiei, inclusiv la asigurarea traseelor, poate de-acum vor căpăta şi ele ce merită. Să stea în trafic precum conducătorii de rând, fără depăşiri pe contrasens sau tratament privilegiat după golden şpriţ. Până acum, la mitinguri, coloanele de jandarmi erau pe post de paratrăznet, de-acum să treacă în dispozitiv serviciile secrete. Garda moare de oftică, dar nu se predă! Cotrocenii nu mai cunoscuseră asemenea scandări de la desfiinţarea echipei cartierului, Progresul. Sindicaliştii cu uniformă au arătat că şi-au însuşit repertoriul suporterilor, încă puţin şi fraternizează. Pe urmă vor scoate de la naftalină alt slogan discutabil, potrivit căruia armata ar fi cu ei. Deja alde Iliescu ar întineri cu 20 de ani...

Dar să trecem de la nemulţumirile generale la alea particulare, de microbişti. Sâmbătă, aproape simultan, trei mari favoriţi încheiau prima repriză la egalitate, pe propriile stadioane. Hunterii de cote mari (4,3 combinaţia X pauză – 1 final) îşi frecau mâinile. Măcar două dintre Arsenal, Liverpool şi Bayern urmau să tranşeze disputa în favoarea lor în cele 45 de minute rămase. Când colo, ce să vezi?! Arsenal se trezeşte sub o stivă de 3 goluri la 0, cu largul concurs al portarului Almunia. Cei de la West Brom, fără Tamaş pe foaie, cedează doar două goluri, autor Nasri, şi urcă până în buza podiumului! Liverpool, după 1-1 la pauză, se trezeşte şi ea condusă de Sunderland, Gerard reacţionează dar, în mai bine de 25 de minute rămase, roşii nu mai reuşesc nimic-nimic. În fine, Bayern avea ocazia de a-i redimensiona pe cei de la Mainz 05, care şi-o luaseră rău de tot în cap, erau pe primul loc cu maximum de puncte după 5 etape! Ei bine, după diverse ocazii ratate, bavarezii primesc gol la singura ocazie a oaspeţilor şi termină meciul pe brânci, iar Mainz 05 trece la nivelul superior, înşirând 06 victorii!

Mai pe seară, Milanul a mai dres busuiocul cu un clasic 1-0 (0-0) în faţa celor de la Genoa, dar cu o floare... La acest meci, Ibrahimovic l-a confirmat fără să vrea pe Sacchi, multe mingi n-ar fi ajuns să ciupească spre gol dacă n-ar fi purtat 47 la picior!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pauza, ce sfetnic rău!.
 Vizualizări articol: 670 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pauza, ce sfetnic rău!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei