Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 sep 2010 - Anul XV, nr. 227 (4518)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu le cere responsabililor din MAI să reintroducă disciplina "acolo unde este nevoie"

Luni, 27 Septembrie 2010 (20:40:26)

Preşedintele Traian Băsescu le-a cerut responsabililor din MAI, luni, la preluarea conducerii instituţiei de către Traian Igaş, să reintroducă disciplina "acolo unde este nevoie".

El le-a cerut celor din conducerea MAI, de asemenea, să reintroducă respectul pentru meseria de poliţist.

"Nu v-am cerut nimic niciodată direct. Pe unii dintre dumneavoastră nici nu vă cunosc. Vă cer să reintroduceţi disciplina în sistem acolo unde ea a cedat şi să reintroduceţi respectul pentru meseria de poliţist, acolo unde ea nu se mai manifestă", le-a spus preşedintele Băsescu angajaţilor MAI prezenţi la ceremonia de preluare a mandatului de către Traian Igaş.

Preşedintele le-a spus angajaţilor MAI că prezenţa lui la această ceremonie este un semnal că are în continuare încredere în instituţie. El a spus că, în opinia sa, poliţiştii, ca şi militarii, sunt simboluri ale statului.

"Valoarea voastră este că nu sunteţi implicaţi politic, asta vă garantează stabilitate. Am văzut prea multe revendicări politice la un miting al poliţiştilor", a spus Băsescu.

Preşedintele a mai spus totodată că pentru el, ca şi pentru restul românilor, reprezentanţii MAI sunt cei la care se uită atunci când au nevoie în cazul inundaţiilor sau a ordinii în oraşe.

Senatorul PDL Traian Igaş a depus, luni, la Cotroceni, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Internelor, la ceremonie participând mai mulţi senatori PDL precum şi membri ai Guvernului.

Preşedintele a semnat, luni, decretul de numire în funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor a lui Traian Igaş, în urma demisiei lui Vasile Blaga.

Surse din partid au declarat, agenţiei MEDIAFAX, încă de luni dimineaţă că liderul senatorilor PDL, Traian Igaş, este una dintre variantele luate în calcul de conducerea PDL pentru funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, după demisia lui Vasile Blaga, informaţie confirmată ulterior de către reprezentanţi ai PDL.

Senatorul PDL Traian Igaş a declarat, luni, înainte de a pleca de la Senat la Cotroceni, unde urmează să depună jurământul pentru şefia MAI, că mulţumeşte colegilor de partid care au avut încredere în el şi că speră că va duce mai departe ce a început ministrul Vasile Blaga.

Decizia ministrului Vasile Blaga de a demisiona de la conducerea MAI vine după ce, la sfârşitul săptămânii trecute, atât preşedintele Traian Băsescu, cât şi premierul Emil Boc au anunţat că renunţă la serviciile de escortă ale Poliţiei, în urma mitingului ilegal al poliţiştilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu le cere responsabililor din MAI să reintroducă disciplina "acolo unde este nevoie".
 Vizualizări articol: 828 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu le cere responsabililor din MAI să reintroducă disciplina "acolo unde este nevoie"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mircea trimis de
(28 sep 2010, 13:41:09
Noul ministru a venit si cu sefi noi?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei