Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 feb 2010 - Anul XV, nr. 31 (4322)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Circulaţia pe Autostrada A1, pe sensul Bucureşti - Piteşti, a fost reluată

Luni, 8 Februarie 2010 (15:22:22)

Circulaţia pe Autostrada A1 a fost reluată pe sensul Bucureşti - Piteşti, luni după prânz, în jurul orei 14.45, în vreme ce sensul Piteşti - Bucureşti rămâne închis pentru deszăpezire.

Reprezentanţii Centrului Infotrafic al Poliţiei Române informează că şoferii pot merge pe ruta ocolitoare DN7 Piteşti – Găeşti – Bucureşti.

Peste 100 de autovehicule de tonaj greu erau staţionate, luni, la Bascov, în judeţul Argeş, la ieşirea de pe DN7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea spre Autostrada Bucureşti - Piteşti şi aşteptau ridicarea interdicţiei de pe A 1. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, coloana de maşini se întindea pe aproximativ zece kilometri, şoferii aflându-se în cabinele autovehiculelor staţionate.

Reprezentantul Poliţiei preciza că nu fuseseră semnalate incidente sau cazuri medicale.

Autostrada A1 a fost închisă pe ambele sensuri de circulaţie, duminică seară, de la ora 20.00, din cauza viscolului şi a ninsorii.

Pe timpul restricţiei de circulaţie, poliţiştii au instituit filtru rutier la intrarea pe A1, la Bucureşti şi Piteşti, şi au direcţionat traficul pe DN 7 Piteşti - Bucureşti.

Decizia de a închide autostrada A1 a fost luată după ce s-au înregistrat mai multe blocaje, inclusiv două caramboluri în care au fost implicate 28 de maşini la kilometrul 89, respectiv 90, soldate cu opt răniţi, dintre care doi în stare gravă.

Meteorologii au prelungit avertizarea cod portocaliu de ninsori şi viscol până luni seară, la ora 20.00, pentru Bucureşti şi nouă judeţe. Potrivit avertizării cod portocaliu, de duminică, ora 12.00, până luni, ora 20.00, în Bucureşti şi judeţele Giurgiu, Prahova, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Brăila, Galaţi, Vrancea şi Ilfov va ninge abundent şi va fi viscol puternic, determinând diminuarea semnificativă a vizibilităţii şi troienirea zăpezii.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Circulaţia pe Autostrada A1, pe sensul Bucureşti - Piteşti, a fost reluată.
 Vizualizări articol: 1077 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Circulaţia pe Autostrada A1, pe sensul Bucureşti - Piteşti, a fost reluată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei