Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 feb 2010 - Anul XV, nr. 31 (4322)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   13 imagini |   ø fişiere video

Serbările Iernii

Al treilea weekend de distracţie la Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Turişti din întreaga ţară au profitat de vremea perfectă pentru practicarea sporturilor de iarnă şi au participat la spectacolele pregătite de organizatori şi în cel de-al treilea weekend din seria celor patru în care este organizată cea de-a 27-a ediţie a Serbărilor Iernii de la Vatra Dornei. Show-rile oferite nu au dezamăgit turiştii veniţi în număr mare, din întreg judeţul, dar şi din ţară. La sfârşitul acestei săptămâni va avea loc a patra şi ultima serie de spectacole dedicate iernii şi zăpezii, care se va desfăşura sub semnul Zilei Îndrăgostiţilor.

Al treilea weekend de distracţie la Vatra Dornei a început vineri seara, pe scena amenajată la baza pârtiei Parc. Ca şi în primul weekend, cele „trei fete cucuiete” de la 2Win au avut rolul de a dezmorţi atmosfera, după ce solista trupei i-a întrebat pe cei prezenţi „dacă au venit pentru distracţie” ca apoi să îi invite să li se alăture „pentru că dragostea pluteşte în aer”, săptămâna viitoare fiind Valentine’s Day.
Ritmurile melodiei „Ready to go Boom”, cântată de Aisa cu Dj Yang la platane, au „adunat” lângă scenă iubitorii muzicii de club. Aceştia s-au dovedit buni cunoscători ai melodiilor celor doi, versurile cântecului „So lost without you”, „I would give all my love to you/ I would say the right words for you/ If you're here by my side/ You are just in my mind/ I'm so lost without you, baby”, fiind fredonate de public alături de Aisa. Tot Aisa şi Dj Yang au fost iniţiatorii unui concurs de fluierat între spectatori, premiul fiind o variantă remixată a melodiei „Ready to go”.

 

Anda Adam - elegantă şi atractivă

Pentru că se apropie Ziua Îndrăgostiţilor şi se lasă cu „Bairam”, şi cu „What is Love”, piese incluse pe ultimul album, „Queen of hearts”, apărut în 2009 şi semnat Anda Adam, solista a inclus în spectacolul său un alt hit al anului 2009, „Sufletul Meu”. Fiind o piesă reprezentativă menită să promoveze albumul „Queen of hearts”, Anda Adam, împreună cu cele două dansatoare, care au schimbat accesoriile vestimentare la fiecare melodie, au reuşit şi la Vatra Dornei să-şi aducă publicul mai aproape. Prin versurile cântecului „Sufletul Meu”, solista de muzică pop-dance cu influenţe R&B le-a spus băieţilor că „Nu-i vina mea că te plac, ce să fac dacă te iubesc?/ Nu-i din adins, te-am atins şi-am simţit că mă topesc./ Vreau să te-ating, să te simt, să te-alint cum ştiu doar eu./ Tu mă faci să visez, să zâmbesc atunci când mi-e mai greu.”, ca apoi, în altă melodie, să le spună „Nu te mai gândi la mine/ Ştii că nu voi fi a ta,/ N-am încredere în tine/ Caută-ţi pe altcineva”. Cât despre o altă piesă a Andei Adam, „Ochii mei”, Nicoleta din Vaslui ne-a spus că şi ea se regăseşte în această melodie de prin 2007. „Cred că toate fetele care suferă sau au suferit din dragoste se regăsesc în această piesă”, ne-a declarat Nicoleta.
Anda şi trupa sa de dansatoare au pregătit o coregrafie cu elemente de dans preluate de la Michael Jackson pentru a transmite publicului în timpul show-ului cât de mult îl iubesc pe Regele Pop trecut în nefiinţă. Tot Anda a cântat live pentru dorneni, la trompetă, „Destination”, dar şi o piesă foarte nouă, „Just For You”.
Despre Eurovision, Anda Adam a declarat că participă „cu o piesă foarte tare, foarte bună şi, aşa cum a spus şi Connect-R, nu rămâne decât să ne voteze publicul”. Anda Adam şi-a propus să se dea cu folia pe pârtie. „Mă voi da mâine cu nailonul pentru a fi sigură astăzi că am mâinile şi picioarele întregi pentru spectacol”, a motivat solista de ce a preferat vineri doar să-i privească pe cei care au coborât cu schiurile sau cu săniuţa pârtia Parc.

 

Tinerii s-au distrat fantastic pe muzica mixată de Dj Rynno şi Sylvia

Dj-ul invitat vineri seara pe pârtia din Vatra Dornei nu este unul oarecare, ci unul de renume, care a colaborat cu numeroşi artişti din ţară şi este un idol pentru cei care frecventează cluburile şi discotecile. Petrecerea alături de Dj Rynno a început după ora 22,00 şi, ca un artist ce se respectă, nu a coborât de pe scenă până când nu i-a făcut pe cei prezenţi să „vibreze” pe muzică house. Dj Rynno a mixat piese mai vechi sau mai noi, cum ar fi „Fantasy Of Love”, „Feel remix”, „Save me”, sau „hitul dragostei” în cluburi, „Breathe again”.
„Se potrivesc cei doi... fac treabă bună împreuna. Scot hit după hit, super piesa <Save me> şi videoclipul. Pot spune încă o melodie suuuper, Made in România” ne-a spus Petru Mihailă, din Bacău.

 

Atmosferă de vacanţă exotică cu Alb şi Negru

Spectacolul de sâmbătă a fost deschis tot de 2Win, după care pe scenă a urcat Alb şi Negru, doi băieţi extrem de talentaţi, care s-au făcut repede remarcaţi prin prezenţa scenică, dar şi prin muzica lor, versurile pieselor fiind interpretate în limbile română şi franceză, suprapuse ingenios peste ritmuri dance alerte dar şi melodioase, cu influenţe din muzica R&B sau reggae. Cu „Kalimba”, cei doi Alb şi Negru, Andrei şi Kamara, au adus pe scenă atmosfera de vacanţă exotică la malul mării ca apoi să le spună fetelor pe versurile melodiei „Periculos” că: „Nu eşti o fată cuminte/ Prea multe jurăminte/ Te ascunzi în cuvinte/ Cu mine nu ţine”. Remixul „Hello”, „Fără sens”, „Lasă-te iubită”, „Amintiri” („Magnifică melodie, care aduce cu En Vogue – <Dont Let Go> cu un videoclip care îi reprezintă pe cei doi” aşa cum ne-a spus Costel, un sucevean venit la Vatra Dornei pentru „mesajul în română şi franceză al celor doi solişti”) sau „Noi doi” („O melodie pe care o fredonam în 2004 şi care îmi dă emoţii când o ascult” – cum ne-a spus Alin Constantinescu, din Bacău) au rămas melodii de neuitat pentru cei prezenţi la spectacol. „Pentru dorneni am conceput un show special, care sper că a fost pe placul celor care ne-au aplaudat”, a spus Kamara.

 

Desperados „a răspuns ascultătorilor”

Zăpada, muzica, vinul fiert şi ceaiul fierbinte i-au ţinut pe amatorii de petreceri în aer liber pe ritmuri country până târziu pe aleile din Parcul Staţiunii, dar şi pe scena de la baza pârtiei, unde a evoluat Desperados cu un spectacol live de country–rock. Spectacol Desperados a conţinut alături de binecunoscutele piese originale cu texte preluate din viaţa de zi cu zi, cu ironie fină îndreptată spre consumul de alcool şi escapadele extraconjugale, („Promit că nu mai beau”, „Am cazanul meu”, „Beţivan ratat”, „Unde pleci şi când te-ntorci”, „Cuplul ideal”) melodii renumite în limba engleză ale interpreţilor genului. „Lenea”, „Week-end la pădure”, „Nu-ţi fie frică de vaccin”, „La fel ca tata”, sau mai noile apariţii de pe albumul „Răspundem ascultătorilor” au fost alte melodii ale grupului clujean country-rock pe care spectatorii le-au fredonat şi după încheierea spectacolului.
„<Răspundem ascultătorilor> este un răspuns dat fanilor noştri, care nu au avut ocazia să ne vadă în concert de mult timp”, a spus chitaristul şi solistul trupei, Sandy Deac.
Primarului municipiului Vatra Dornei, Ioan Moraru, melodia “I want to break free”, interpretată de cei de la Quuen dar şi de Desperados, îi poartă noroc, pentru că „ a fost melodia folosită în campania electorală a alegerilor locale, reuşind să redevin primar”, a spus edilul dornean.

 

Concertul Fly Project a adunat câteva mii de spectatori

Mult aşteptatul concert Fly Project a adunat sâmbătă, câteva mii de spectatori dornici de distracţie, dar şi câţiva zeci de doritori de autografe. Publicul numeros a cântat alături de Tudor Ionescu şi Dan Denes melodii mai vechi, dar şi de pe albumul intitulat „K-Tinne”. După ce în vara anului 2009 au decis să schimbe registrul promovând piesa „Unisex”, cu un sound mult mai agresiv, versuri pline de atitudine şi un videoclip provocator, Fly Project a anunţat un nou album pentru primăvara 2010, care va include şi acest single. Nici în spectacolul de la Vatra Dornei cei doi Fly Project nu au renunţat la cele patru dansatoarele care îi însoţesc în concerte, care au impresionat publicul cu mişcările lor provocatoare.

 

Pârtiile au atras din nou turiştii

Pârtia de schi din vecinătatea Parcului Staţiunii şi cea de la telescaun au fost principala atracţie pentru turiştii care au ajuns în weekend la Vatra Dornei. Începând de vineri, amatorii de sporturi de iarnă s-au relaxat la schi sau pe derdeluş. Sâmbătă, încă de la primele ore ale dimineţii, turiştii au venit pe pârtie cu schiuri, plăci de snowbord, aşa că la telescaun şi la teleschi s-a format rând. Nu au lipsit nici căzăturile, mai ales pentru cei care şi-au pus schiurile pentru prima oară în picioare. Stratul de zăpadă, care măsoară câţiva centimetri, încă permite practicarea schiului, snowboard-ului sau săniuşului.
Vineri noaptea au fost -10 grade Celsius, iar sâmbătă seara a nins, turiştii venind cu mic cu mare să schieze şi să ia parte la spectacole.
„La Vatra Dornei zăpada este bună, pârtia este excelentă, se poate schia bine, este multă lume venită aici să se distreze. Mă bucur că am regăsit această staţiune, pe care nu am mai văzut-o de 20 de ani”, ne-a spus Corina Ignat, din Constanţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Al treilea weekend de distracţie la Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 3582 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Al treilea weekend de distracţie la Vatra Dornei5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei