Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 feb 2010 - Anul XV, nr. 31 (4322)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accident tragic

Copil de 4 ani, mort în timp ce se dădea cu sania împreună cu tatăl său

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tragic accident la săniuş a îndoliat o familie din municipiul Suceava, un copil în vârstă de 4 ani murind după ce a căzut de pe sania condusă de tatăl său şi s-a lovit grav la cap. Nenorocirea s-a petrecut sâmbătă după-amiază, în jurul orei 15.15, pe „Dealu Morii”, în comuna Şcheia, într-o zonă folosită de amatorii de săniuş.
Din cercetările poliţiei rezultă că membrii familiei Burcă au ajuns sâmbătă pe deal pentru a se da cu sania, alături de părinţi fiind fiul lor de patru ani. La un moment dat, tatăl, Cristian Burcă, s-a urcat pe sanie, luându-şi în braţe fiul. Au luat-o la vale, însă nu au mai ajuns până jos, tatăl scăpând sania de sub control şi izbindu-se într-un tub de beton ce provine de la o fântână părăsită. Din lovitură, micuţul Emanuel Burcă s-a lovit la cap, în scurt timp sângele şiroindu-i prin căciuliţă. La faţa locului a venit imediat o ambulanţă, care l-a preluat pe copil cu direcţia Spitalul Judeţean Suceava. Din păcate, acesta nu a mai ajuns până la unitatea spitalicească, decesul survenind în salvare. În urma autopsiei s-a constatat că băiatul de patru ani a suferit o fractură de bază de craniu, mai ales în condiţiile vârstei fragede hemoragia fiindu-i imediat fatală.
Poliţia precizează că pârtia improvizată pe „Dealu Morii” are o înclinaţie de circa 45 de grade şi o lungime de 110 metri, având un grad de periculozitate ridicat, mai ales dacă ţinem cont şi de obstacolele din jur, cum a fost cazul tubului de beton în care s-au izbit cei doi.
Pentru a evita astfel de accidente, oamenii sunt sfătuiţi să meargă doar pe pârtii special amenajate, în timp ce copiii trebuie ţinuţi departe de orice derdeluş.
În cazul accidentului mortal de la Şcheia s-a deschis şi un dosar de cercetare penală, pentru a se stabili împrejurările exacte ale producerii tragediei.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copil de 4 ani, mort în timp ce se dădea cu sania împreună cu tatăl său.
 Vizualizări articol: 775 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.79/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 14 voturi
Copil de 4 ani, mort în timp ce se dădea cu sania împreună cu tatăl său2.8514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
( 8 feb 2010, 12:10:08
...fara cuvinte! nu cred ca nu era capabil sa stapaneasca o sanie....ceasul rau!

pacat...
2.   Accident trimis de
( 8 feb 2010, 13:34:38
parinti inconstienti dai cu sania pe asa un deal periculos un copil de 4 ani.Nu putea sa traga sania dupa el si dupa ce se plictisea copilul se dadea tatsu pana nu mai putea.dumnezeu sa-l odihneasca pe ingeras.
3.   ? trimis de
( 8 feb 2010, 14:43:34
si unde sunt partiile amenajate ca sa ma pot da si eu cu fetita mea de 3 ani?

-aviz responsabililor, cva nea primaru nu i-l intereseaza, cred ca nici nu-l doare in cot de aceasta tragedie...
4.   ? trimis de
( 8 feb 2010, 20:30:43
pai,pe domnu primar il preocupa acuma vizita doamnei Udrea,cainii din curtile oamenilor,care n-au voie sa stea dezlegati.nicidecum crearea unui derdelus pentru copii...traim in Romania...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei