Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 dec 2009 - Anul XIV, nr. 286 (4272)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Secţiile speciale cele mai aglomerate din Capitală, ora 14.00:Căminul studenţesc A Leu, Gara de Nord

Duminică, 6 Decembrie 2009 (15:15:29)

Prefectura Capitalei informează că duminică, la ora 14.00, cele mai aglomerate secţii de vot speciale din Bucureşti erau cele de la căminul studenţesc A Leu, de la Gara de Nord, Facultatea de Drept şi Autogara Filaret.

Biroul de presă al Prefecturii Capitalei informează că duminică, la ora 14.00, cele mai aglomerate secţii erau: în Sectorul 6 la Cămin A Leu Bd. Iuliu Maniu nr. 1-3 unde erau 200 persoane, la Academia Naţională de Educaţie Fizică şi Sport (120 persoane), în Sectorul 1 la Gara de Nord P-ţa Gării de Nord (aproximativ 150 persoane), Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti (aprox. 120 persoane), Aeroportul Internaţional Băneasa Bucureşti "Aurel Vlaicu" (aproximativ 100 persoane), Şcoala Generală nr. 1 Sf. Voievozi (aproximativ 100 persoane. la Facultatea de Drept, din Sectorul 5 erau aproximativ 150 de persoane.

La Autogara "Filaret" - SEctor 4 - erau prezente aproximativ 150 de persoane, în timp ce la Gara de Est - Sectorul 2 - se prezentaseră pentru vot aproximativ 130 de persoane.

Alte două secţii speciale din Sectorul 3 erau printre cele mai aglomerate la ora 14.00, acestea fiind cea de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale "Dr. Victor Babeş" (aproximativ 130 persoane) şi de la Spitalul de Psihiatrie "Dr. Constantin Gorgoş" (aproximativ 100 persoane).

Secţiile speciale cel mai puţin aglomerate erau cele din Sectorul 2 - Căminul de studenţi nr. 3 şi 4 UniversitateaTehnică de Construcţii Bucureşti (aproximativ 60 - 70 persoane), în Sectorul 1 - Colegiul Tehnic Media (aproximativ 50 persoane), iar în Sectorul 3 - Spitalul Justiţiei "Dr. Constantin Angelescu" ( 5 persoane), Institutul Naţional de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneoclimatologie (10 persoane), Spitalul "Colţea" (aproximativ 70 persoane), Spitalul "Caritas" (50 persoane) şi Căminul de bătrâni nr.5 (aproximativ 80 persoane). În SEctorul 4 cel mai puţin aglomerate erau la ora 14.00 secţiile speciale de la Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar-Arseni" (80 persoane) şi Căminul studenţesc C3 - campusul Universităţii "Spiru Haret" (20 persoane).

În Sectorul 6 cel mai puţin aglomerate la ora 14.00 erau secţiile speciale de la Căminul C-D (30 persoane), Complex cămine studenţeşti administrate de Universitatea Politehnică Bucureşti - 9 sectii speciale unde erau 80 persoane, Căminul A3 (15 persoane) şi Spitalul Clinic de Obstetrică şi Ginecologie "Panait Sârbu" (60 persoane).

Duminică se desfăşoară cel de-al doilea tur de scrutin pentru alegerea preşedintelui României.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Secţiile speciale cele mai aglomerate din Capitală, ora 14.00:Căminul studenţesc A Leu, Gara de Nord.
 Vizualizări articol: 444 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Secţiile speciale cele mai aglomerate din Capitală, ora 14.00:Căminul studenţesc A Leu, Gara de Nord0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei