Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 dec 2009 - Anul XIV, nr. 286 (4272)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

MAI: 24 de infracţiuni, constatate până la ora 17.00

Duminică, 6 Decembrie 2009 (17:48:46)

Comisarul Christian Ciocan, reprezentantul Ministerului de Interne, a anunţat că până duminică, la ora 17.00, s-au înregistrat 24 de infracţiuni la Legea privind alegerea preşedintelui.

Potrivit sursei citate, un membru al comisiei de la Secţia specială Gara de Nord a depus plângere la Poliţie privind faptul că în urna de vot au fost introduse mai multe buletine decât votanţi în cursul zilei de duminică. Procesul de votare a fost întrerupt, iar poliţiştii fac verificări la locul faptei.

În localitatea Pişcot din Satu Mare, un membru al comisiei de votare a votat şi pentru soţia lui care nu era de faţă. El a fost exclus din comisie şi i s-a întocmit dosar penal.

În judeţul Bacău, o persoană a venit la votare cu două buletine de vot pe care le avea deja la ea. Poliţiştii fac verificări să afle de unde proveneau buletinele de vot.

În localitatea Săgeata, din judeţul Buzău, un agent de poliţie care transporta membrii comisiei la secţia de votare a fost lovit de un bărbat aflat în stare de ebrietate, cel din urmă fiind dus la secţie pentru audieri.

În localitatea Grămeşti, din judeţul Suceava, o persoană a reclamat faptul că în localitate se distribuiau bunuri pentru ca cetăţenii să voteze un anumit candidat.

În Vadu Moldovei, din judeţul Suceava, o persoană a reclamat faptul că într-o comună din apropiere, un cetăţean cu un autoturism transporta persoane la secţia de votare din localitate.

În localitatea Coroieşti, din judeţul Vaslui, un bărbat a reclamat faptul că un reprezentat al Administraţiei Publice nu l-a lăsat să-şi exercite dreptul la vot.

În localitatea Tătărăşti, din judeţul Iaşi, două persoane au votat având actele de identitate expirate. În caz s-a întocmit dosar penal.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului MAI: 24 de infracţiuni, constatate până la ora 17.00.
 Vizualizări articol: 495 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MAI: 24 de infracţiuni, constatate până la ora 17.000.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei