Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 dec 2009 - Anul XIV, nr. 286 (4272)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PSD Bucureşti a sesizat BEC că la secţia de votare de la ANEFS a fost întrerupt curentul electric

Duminică, 6 Decembrie 2009 (17:24:29)

Organizaţia PSD Bucureşti a adresat birourilor electorale o serie de sesizări privind desfăşurarea alegerilor de duminică, acuzând, printre altele, că la secţia de votare din ANEFS a fost întrerupt curentul electric.

Prezentăm sesizările depuse de PSD Bucureşti, una adresată BEC şi Biroului electoral de circumscripţie al Sectorului 6, iar o alta BEC şi Biroului Electoral de Circumscripţie al Sectorului 2.

"Alianţa Politica PSD+PC, reprezentată prin preşedintele Organizaţiei PSD a Municipiului Bucureşti, domnul Daniel Marian Vanghelie, formulăm prezenta Contestaţie, prin care vă solicităm ca în temeiul dispoziţiilor art. 7 indice 10 alin. (1) litera c) din Legea nr. 370/2004 pentru alegerea Preşedintelui României, cu modificările şi completările ulterioare, să luaţi măsurile ce se impun, pentru următoarele motive:

În fapt, în data de 06.12.2009, în Secţia de Votare nr. 1255, din ANEFS, sectorul 6, la ora 16, a fost întrerupt curentul electric, astfel că nu se mai poate desfăşura procesul de votare, care de altfel a şi fost suspendat.

Avem informaţii că acest incident nu este întâmplător, ci este provocat de reprezentanţii PDL, în vederea fraudării alegerilor în această secţie de votare, în favoarea candidatului Traian Băsescu".

"Alianţa Politică PSD+PC, reprezentată prin preşedintele Organizaţiei PSD a Municipiului Bucureşti, domnul Daniel Marian Vanghelie, formulăm prezenta Contestaţie, prin care vă solicităm că în temeiul dispoziţiilor art. 7 indice 10 alin. (1) litera c) din Legea nr. 370/2004 pentru alegerea Preşedintelui României, cu modificările şi completările ulterioare, să luaţi măsurile ce se impun, pentru următoarele motive:

În fapt, avem informaţii că pe raza Sectorului 2 , pensionarii sunt sunaţi de către persoane neidentificate şi amenintaţi că dacă nu ies să voteze cu Traian Băsescu nu vor mai primi pensia.

Faţă de cele de mai sus, vă solicităm să luaţi act de această încercare de fraudare a alegerilor de către PDL şi să sesizaţi organele competente pentru a lua măsurile legale ce se impun.

În drept, ne întemeiem susţinerile pe dispoziţiile art. 7 indice 10 alin. (1) litera c) din Legea nr. 370/2004, cu modif. şi compl. ulterioare".

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Bucureşti a sesizat BEC că la secţia de votare de la ANEFS a fost întrerupt curentul electric.
 Vizualizări articol: 488 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD Bucureşti a sesizat BEC că la secţia de votare de la ANEFS a fost întrerupt curentul electric0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei