Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 dec 2009 - Anul XIV, nr. 286 (4272)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Membru al secţiei speciale la Gara de Nord suspectat că a introdus în urnă mai multe buletine de vot

Duminică, 6 Decembrie 2009 (17:33:44)

Un membru al secţiei speciale de la Gara de Nord este suspectat că a introdus în urnă mai multe buletine de vot, acesta fiind verificat de poliţiştii de la Poliţia Transporturi Feroviare, procesul de vot fiind suspendat până la finalizarea verificărilor.

Reprezentanţii Poliţiei Transporturi Feroviare din Gara de Nord au declarat, pentru MEDIAFAX, că au fost solicitaţi să facă verificări în cazul unei sesizări că un membru al secţiei speciale a introdus în urmă mai multe buletine de vot.

Aceştia au spus că procesul de vot a fost suspendat la secţia specială din Gara de Nord, dar nu au putut să precizeze când va fi reluat, această decizie intrând în atribuţiile preşedintelui secţiei.

Peste 200 de persoane aşteptau, la ora transmiterii acestei ştiri, să voteze la secţia specială de la Gara de Nord.

De la deschiderea urnelor şi până în prezent, procesul de vot la secţia specială de la Gara de Nord a fost suspendat de patru ori. Astfel, procesul de votare a fost suspendat prima dată la ora 9.00, secţia de votare din gara de Nord fiind închisă cinci minute din cauză că în secţie erau mai mult de cinci persoane, lucru interzis de lege. Ulterior, procesul de vot la secţia specială a fost suspendat o dată la ora 11.00 şi apoi la ora 13.00, timp de câteva zeci de minute, pentru soluţionarea unei contestaţii.

La secţia de la Gara de Nord a fost aglomeraţie încă de la deschiderea urnelor, peste o sută de persoane aşteptând la coadă pentru a vota.

Şi în primul tur al alegerilor prezidenţiale a fost aglomeraţie la secţia specială de la Gara de Norde, în condiţiile în care, în 22 noiembrie, alegătorii au trebuit să completeze două declaraţii pe propria răspundere - una pentru alegeri, una pentru referendum - că nu au votat şi nici nu vor vota în altă parte. De asemenea, atunci, alegătorii au avut trei buletine de vot - unul pentru alegerea preşedintelui, celelalte pentru referendum - ceea ce a făcut ca timpul de aşteptare să fie mai lung.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Membru al secţiei speciale la Gara de Nord suspectat că a introdus în urnă mai multe buletine de vot.
 Vizualizări articol: 403 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Membru al secţiei speciale la Gara de Nord suspectat că a introdus în urnă mai multe buletine de vot0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei