Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 dec 2009 - Anul XIV, nr. 286 (4272)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La o secţie din Mureş s-a întrerupt curentul, alegătorii votând la lumină de lanternă

Duminică, 6 Decembrie 2009 (18:27:55)

Curentul electric a fost întrerupt, duminică, timp de circa 40 de minute, la Secţia de votare nr. 184 din Sărmaşu, judeţul Mureş, timp în care alegătorii au votat la lumina unor becuri conectate la prize şi a unor lanterne, iar PSD a cerut suspendarea procesului de votare.

PSD Mureş a cerut Biroului Electoral Judeţean suspendarea procesului electoral la Secţia de votare nr. 184, unde s-a întrerupt curentul, pentru înlăturarea oricăror suspiciuni privind o eventuală fraudă electorală, însă reprezentanţii BEJ Mureş au afirmat că nu este cazul să dea curs acestei solicitări întrucât există surse de curent alternative.

"Având în vedere faptul că în Secţia de votare 184 din localitatea Balda-oraşul Sărmaşu s-a întrerupt furnizarea energiei electrice, solicităm suspendarea procesului electoral, până la remedierea situaţiei în vederea înlăturării oricăror suspiciuni privind o eventuală fraudă electorală", se arată în sesizarea PSD Mureş adresată BEJ.

Reprezentanţii Biroului Electoral Judeţean Mureş au afirmat, însă, că nu este cazul să dea curs acestei solicitări, întrucât există surse de curent alternative.

Preşedintele Secţiei nr.184 din localitatea Balda-oraşul Sărmaşu, Felicia Boldea, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că în cele 40 de minute în care a mai existat curent electric doar la prize nu s-a întrerupt procesul de votare.

"Întreruperea a fost cam de 40 de minute. S-a întrerupt curentul la instalaţia electrică, dar nu şi la prize. Am rugat alegătorii să aştepte două minute, am făcut rost de prelungitoare şi de becuri şi am continuat procesul de votare. Alegătorii au intrat cu două lanterne în cabinele de vot. Nu a fost o afluenţă deosebită", a precizat Boldea.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La o secţie din Mureş s-a întrerupt curentul, alegătorii votând la lumină de lanternă.
 Vizualizări articol: 493 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La o secţie din Mureş s-a întrerupt curentul, alegătorii votând la lumină de lanternă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei