Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 dec 2009 - Anul XIV, nr. 286 (4272)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dolj: Preşedintele unei secţii de votare, cercetat după ce i-ar fi arătat unui bătrân unde să voteze

Duminică, 6 Decembrie 2009 (17:57:33)

Preşedintele unei secţii de votare din comuna doljeană Bratovoieşti s-a ales cu dosar penal după ce i-ar fi indicat unei persoane în vârstă, care le-a spus membrilor secţiei opţiunea sa politică, rubrica în care bătrânul ar fi trebuit să pună ştampila cu menţiunea "Votat".

Poliţiştii au fost sesizaţi, duminică, prin apelul unic de urgenţă 112, că la secţia de votare nr. 284 din comuna doljeană Bratovoieşti preşedinta biroului, Elena Nicolăescu, ar fi influenţat opţiunea de vot a unei persoane în vârstă, Alexandru N. (73 ani), inducându-i acestuia rubrica în care ar fi trebuit să voteze, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă de cercetare, care a stabilit că, în jurul orei 08.00, la secţia de votare menţionată s-a deplasat Alexandru N., care şi-a exprimat verbal, în faţa membrilor comisiei, dorinţa de a vota pe unul dintre cei doi candidaţi, iar preşedinta secţiei respective i-a indicat rubrica din buletinul de vot ce aparţinea candidatului nominalizat verbal", se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj.

Pe numele preşedintei secţiei de votare nr. 284 au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru "împiedicare, prin orice mijloace, al liberului exerciţiu al dreptului de a alege sau de a fi ales", dosarul fiind înaintat Parchetului Curţii de Apel Craiova.

La ora transmiterii acestei ştiri, membrii Biroului Electoral Judeţean s-au întrunit pentru a decide dacă o înlocuiesc sau nu din funcţie pe preşedinta secţiei de votare din Bratovoieşti.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dolj: Preşedintele unei secţii de votare, cercetat după ce i-ar fi arătat unui bătrân unde să voteze.
 Vizualizări articol: 452 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dolj: Preşedintele unei secţii de votare, cercetat după ce i-ar fi arătat unui bătrân unde să voteze0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei