Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 dec 2009 - Anul XIV, nr. 286 (4272)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Năstase: PDL va încerca diverse manevre, aşa cum a făcut toată ziua

Duminică, 6 Decembrie 2009 (23:30:54)

Preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, a declarat, duminică seară, după anunţarea exit-poll-urilor care îl dau câştigător pe Mircea Geoană, că PDL va încerca "diverse manevre", aşa cum a făcut pe tot parcursul zilei, el apreciind că rezultatul final va confirma exit-poll-urile.

"Acum trebuie să vedem ce se întâmplă cu procesele-verbale pentru că, aşa cum îl cunosc pe Traian Băsescu, probabil că, în timp ce noi stăm şi discutăm despre ce vom face la guvernare, ei vor încerca în acest timp diverse manevre, aşa cum au făcut toată ziua de astăzi. Este pentru prima oară când văd aşa ceva în ţară, este de necrezută", a spus Năstase.

El a apreciat că în economia votului pentru prezidenţiale au contat foarte mult voturile PNL, dar şi relevarea adevăratului comportament al lui Traian Băsescu, care "s-a văzut foarte bine" şi care a dus la "prea multă violenţă şi prea mult scandal".

"Pentru mine, este o dublă bucurie: este o victorie a echipelor noastre PSD+PC, PNL şi reprezentanţii altor partide. Pentru mine, este şi un moment în care pot să spun că cel care, printr-o fraudă morală imensă, este cel care atunci (în 2004 - n.r.) a încercat să fraudeze alegerile şi i-a înşelat pe români", a adăugat Năstase.

Năstase a spus că ar dori să se asigure că rezultatul votului va fi respectat.

"Trendurile la ora 19.00 erau destul de bine cunoscute şi sunt convins că, la gradul de participare la vot, rezultatul final va confirma rezultatul exit-poll-urilor", a mai spus Adrian Năstase.

Traian Băsescu are 50,7% din voturi, respectiv 2.079.607, iar Mircea Geoană 49,3% - 2.021.959 de voturi, după numărătoarea paralelă realizată de PDL la 39,87% din secţiile de votare, a anunţat, duminică seară, prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Năstase: PDL va încerca diverse manevre, aşa cum a făcut toată ziua.
 Vizualizări articol: 572 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Năstase: PDL va încerca diverse manevre, aşa cum a făcut toată ziua0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei