Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 dec 2009 - Anul XIV, nr. 286 (4272)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PSD a făcut peste 400 de sesizări privind nereguli la vot

Duminică, 6 Decembrie 2009 (15:54:07)

PSD a centralizat, până la ora 15.00, peste 400 de sesizări privind nereguli sau fraude în desfăşurarea procesului de vot, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al acestei formaţiuni, Bogdan Niculescu Duvăz.

Dintre acestea, Duvăz a menţionat faptul că filiala PSD a sesizat BEJ Alba că în comuna Lunca Mureş vicepreimarul PDL primeşte de la preşedintele secţiei de votare o listă care cuprinde cetăţeni care nu s-au prezentat la vot, în vederea mobilizării acestora.

El a expus, totodată, şi un caz de vot multiplu pentrecut la secţia de votare specială din Roma, unde Munteanu Elena Mirele, domiciliată în Vrancea, a votat de două ori, în secţia 83, apoi 132, din Roma.

Potrivit lui Duvăz, filiala PSD a sesizat BEJ Buzău că primarul din comuna Ziduri a dispus efectuarea de transporturi de persoane cu microbuzul destinat exclusiv transportului şcolar, în vederea obţinerii de voturi pentru Traian Bsăescu.

PSD Satu Mare depus la Poliţie o plângere penală împotriva lui Mircea Neancu, reprezentant al PDL la secţia de votare în comuna Piscolt, pentru săvârşirea infracţiunii de vot multiplu, acesta folosindu-se de cartea de identitate a soţiei pentru a vota în numele ei, a mai spus Duvăz.

Un alt caz adus în discuţie de purtătorul de cuvânt al PSD este cel petrecut în Miercurea Sibiului, unde primarul PDL transportă alegătorii cu maşina de pompieri a localităţii şi îi "prelucrează" să voteze cu Băsescu.

Duvăz a mai spus că în Curtea de Argeş şi Câmpulung s-au folosit fluturaşi falşi care îi prezintă pe primari în calitate de sprijinitori ai lui Traian Băsescu.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD a făcut peste 400 de sesizări privind nereguli la vot.
 Vizualizări articol: 633 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD a făcut peste 400 de sesizări privind nereguli la vot0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei