Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 dec 2009 - Anul XIV, nr. 284 (4270)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iohannis: Dacă sibienii cred că echipa formată din Geoană, Antonescu şi mine e cea bună, să o voteze

Joi, 3 Decembrie 2009 (14:18:49)

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că îi îndeamnă pe sibieni să meargă la vot şi să aleagă "candidatul pe care îl preferă", iar dacă ei cred că echipa formată din Mircea Geoană, Crin Antonescu şi el este "echipa bună", să o voteze.

"Mesajul meu e foarte simplu: important este să meargă la vot şi să voteze candidatul pe care îl preferă. De data asta, e foarte simplu, pentru că sunt doar doi. Opţiunea mea este la fel de clară, am declarat şi declar în continuare că fac parte dintr-o echipă formată din Mircea Geoană, Crin Antonescu şi mine. Dacă sibienii cred că aceasta este echipa bună, să o voteze", a spus Iohannis, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat dacă a discutat şi cu altcineva din conducerea PSD, în afară de Mircea Geoană, despre susţinerea sa, în condiţiile în care Geoană ar ajunge preşedinte şi altcineva ar prelua şefia PSD, Iohannis a răspuns că nu a discutat decât cu Geoană.

"În politică nu poate nimeni să dea garanţii, dar cred că PSD, care îl susţine pe Mircea Geoană, îşi însuşeşte proiectele lui Geoană, altfel construcţia nu ar face sens. Nu am semnale că ceilalţi politicieni din conducerea PSD nu ar agrea această construcţie", a spus el.

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a anunţat, luni, că a acceptat propunerea de a fi premier, făcută de candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană. Tot în cursul acelei zile, Iohannis s-a aflat la Bucureşti, unde a avut o întlnire cu Mircea Geoană şi Crin Antonescu.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iohannis: Dacă sibienii cred că echipa formată din Geoană, Antonescu şi mine e cea bună, să o voteze.
 Vizualizări articol: 506 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iohannis: Dacă sibienii cred că echipa formată din Geoană, Antonescu şi mine e cea bună, să o voteze0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei