Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 dec 2009 - Anul XIV, nr. 284 (4270)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Pagube

Iluminatul public din Suceava, distrus de lucrările de termoficare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Străzi lăsate în beznă, cabluri de iluminat rupte şi ascunse în pământ, stâlpi de iluminat scoşi şi uitaţi pe marginea drumului, acestea sunt câteva dintre pagubele făcute de firmele care au lucrat în Suceava la reabilitarea reţelelor de termoficare şi lăsate de izbelişte la finalizarea lucrării.
Responsabilul cu iluminatul public din cadrul Primăriei Suceava, Valentin Marchitan, a lansat un avertisment în această privinţă în cadrul comandamentului de termoficare de ieri dimineaţă, prezentând primarului Ion Lungu o serie de cazuri concrete, în care iluminatul public a fost distrus, fără ca firmele să mai încerce măcar să îl refacă.
“90% din problemele de iluminat pe care le avem azi în municipiu sunt din cauza distrugerilor făcute de cei care au lucrat la reabilitarea reţelelor de termoficare”, a concluzionat Lungu, după ce au fost expuse problemele constatate pe străzile Sucevei.
Drept urmare, acesta a cerut conducerii Termica, prezentă la şedinţă, să nu semneze situaţiile finale de lucrări ale firmelor de termoficare, până când acestea nu se implică în acţiunile de remediere a pagubelor făcute.
Practic, firmele care au executat lucrări pe termoficare nu vor vedea ultima tranşă din bani până când nu vor reface reţelele de iluminat public, acolo unde le-au distrus prin săpăturile efectuate, dar nici până când nu vor aduce terenul la starea iniţială.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iluminatul public din Suceava, distrus de lucrările de termoficare.
 Vizualizări articol: 783 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Iluminatul public din Suceava, distrus de lucrările de termoficare5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Readucerea la stadiul initial! trimis de
( 3 dec 2009, 13:19:02
Oameni buni,aceasta sintagma poate fi catalogata cel mult ca o gluma rasuflata!Ma refer aici la absolut toate suprafetele care au fost acoperite dupa lucrari,dupa cum zicea Lungu,,cat de cat'.Pai aratati-mi o singura strada care a fost readusa corect macar in stadiul initial si ma duc si il votez pe Lungu direct presedinte,nu mai trebuie sa treaca prin alte stagii!Absolut peste tot au ramas crapaturi,denivelari groaznice in care lejer iti poti distruge suspensia si alte parti componente ale masinii!Deci faptul ca se spune ca cineva din primarie urmareste calitatea reparatiilor e o minciuna gogonata,incercati sa parcurge-ti de exemplu str Traian Vuia si incercati sa le dati o nota celor ce au ,,refacut' strada.Orice strada care a fost asa zis refacuta iti da o nota ca s-a transformat in pista de testare a suspensiilor!Ana Ipatescu,Nicolae Balcescu,Petru Rares,Bujorilor,de fapt pot pune ETC,.si asta spune tot.Raspunde cineva de chestia asta sau doar de ,,incredintarea licitatiilor'??
2.   Uau trimis de
( 3 dec 2009, 16:20:31
concluzionezi incontinuu bai cretinule ! apuca-te de treaba si nu mai umbla cu poza lui basescu peste tot ca e clar ca nu mai iese presedinte! si fii cuminte acu inainte de alegeri ca daca nu, vin si te-mpaiez jigodie ordinara ce esti ! toata ziua esti cu galetile alea portocalii in mina si dai la oameni mai mai ca sa-ti puna stampila pe chior.nu e suficient 30lei imputitule ridica si tu macar la 200 . sau vi s-au terminat marafetzii?
3.   Pentru Napoleon trimis de
( 3 dec 2009, 17:12:57
Esti prost rau , scuze, dar omul doar preciza ca anumiti inspectori din primarie sunt platiti degeaba.Anaconda chiar se referea la drepturile noastre, de platitori de inpozite , de a circula civilizat printr-un oras din Romania in anul 2009 si nici de cum la politica sau altceva,Oricum Napoleon stai mai flexat
4.   Articole fara rost trimis de
( 3 dec 2009, 17:18:39
Sedintele care cica se tin saptamanal cu privire la stadiul lucrarilor ISPA sunt de fapt apa de ploaie. Daca saptamanal inspectorii din primaria sau chiar taranul de Lungu ar merge in control s-ar vedea exact si la fata locului cum se executa aceste lucrari. Din birou e usor de vorbit , mai ales cand in buzunar la taranul de Lungu i-au intrat mii de euro pe spatele licitatiilor.

Oricum ne meritam soarta pentru ca nu suntem in stare sa iesim in strada si sa ne luptam pentru drepturile noastre de cetateni
4.1  RE: Articole fara rost trimis de
( 3 dec 2009, 17:37:20
Mii de euro? Cred ca glumesti. Vorbim aici de zeci, poate chiar sute de mii de euro. De unde crezi ca Lungu si acolitii sai au avut bani sa cumpere terenuri de o parte si de alta a strazii Cernauti? De cateva luni au inceput, dupa ani de zile de delasare, lucrarile de refacere a acestei strazi. Oare de ce?! Concluzia o trageti voi. Cert e ca in cativa ani se ridica un cartier rezidential acolo numai si numai cu consilieri locali si judeteni in frunte cu mincinosul de Lungu.

Apropos de strazi, daca Gheorghe Doja e circulabila pe portiunea din Itcani, inseamna ca viceprimarii in frunte cu Lungu ar trebui sa-si dea demisia. Incompetenta si incapacitatea e cuvantul de ordine pentru Lungu.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei