Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 dec 2009 - Anul XIV, nr. 284 (4270)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mesaje precum "Comuniştii" sau "Jos comuniştii", scrise pe zidurile sediilor PSD şi PNL Botoşani

Joi, 3 Decembrie 2009 (14:21:39)

Filialele Botoşani ale PSD şi PNL au sesizat Poliţia, joi dimineaţă, după ce pe zidurile sediilor organizaţiilor judeţene au fost scrise, cu vopsea roşie, mesaje precum "Comuniştii" sau "Jos comuniştii", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit deputatului PSD Costică Macaleţi, conducerea filialei a fost anunţată de către şeful Poliţiei Judeţene Botoşani, comisar-şef Viorel Şerbănoiu, joi dimineaţă, în jurul orei 6.30, despre faptul că sediul PSD a fost vandalizat, pe zidurile clădirii fiind scise mesajele "Comuniştii" şi "Jos comuniştii".

"Mesajele scrise pe sediul nostru au un conţinut politic evident. Aşadar, nu pot fi puse pe seama unor puşti teribilişti. Au mai rămas doi candidaţi in competiţia electorală. Deci nu este greu pentru nimeni să-şi dea seama cine se află in spatele acestui act de vandalism", a declarat deputatul Costică Macaleţi.

La rândul său, preşedintele PSD Botoşani, senatorul Gheorghe Marcu, a spus că incidente similare au avut loc, miercuri noaptea, şi în Capitală.

"Nu cred că un om normal, un om civilizat ar fi făcut sau ar fi dat dispoziţii pentru aşa ceva. Mă îngrijorează însă că nu e doar un eveniment Şi în Bucureşti, tot noaptea trecută, anumite persoane au dat foc unor bannere cu Mircea Geoană. Cred că s-a mers prea departe în această campanie electorală", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, preşedintele PSD Botoşani.

Mesaje precum "Jos comuniştii, "Comuniştii", "PSD mania fură România", "Antonescu + Geoană, plecaţi" sau "Afară, măi animalule" au fost scrise, cu vopse roşie, şi pe zidurile organizaţiei judeţene a PNL.

Liderul PNL Botoşani, deputatul Florin Ţurcanu, a declarat că au fost făcute toate demersurile către Poliţia Judeţeană pentru a-i găsi pe cei vinovaţi şi a acuzat conducerea Poliţiei de partizanat politic.

"Mai mult decât să dau declaraţii şi să rog Poliţia să-şi facă treaba, nu am ce să fac. Însă, gândiţi-vă că şeful Poliţiei este finul lui Flutur (Cătălin Flutur, preşedinte PDL Botoşani -n.r.). Eu am mai făcut un apel public, dar nu s-a întâmplat nimic. O să fac unul în scris către Poliţie, Parchet, să-şi facă treaba. Să-l lase pe Băsescu din braţe şi să ia măsurile care se impun. Mă tem pentru oamenii mei", a spus liderul PNL Botoşani.

Şeful Poliţiei Judeţene Botoşani, comisar-şef Viorel Şerbănoiu, a respins acuzaţiile liderului PNL, afirmând că "sub nicio formă Poliţia nu va partiza cu vreun partid politic".

"Mă aşteptam să se facă speculaţii de acest gen. Sub nicio formă Poliţia nu va partiza cu vreun partid politic. Îmi pare rău că politicienii îmi creează o astfel de imagine. Am dat dovadă de echidistanţă şi asta le-am cerut şi poliţiştilor mei. În ceea ce priveşte incidentele, după cercetarea de la faţa locului începem căutarea autorilor", a declarat şeful Poliţiei Botoşani.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mesaje precum "Comuniştii" sau "Jos comuniştii", scrise pe zidurile sediilor PSD şi PNL Botoşani.
 Vizualizări articol: 596 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mesaje precum "Comuniştii" sau "Jos comuniştii", scrise pe zidurile sediilor PSD şi PNL Botoşani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei