Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 dec 2009 - Anul XIV, nr. 284 (4270)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Suceava

54 de unităţi de învăţământ incluse în proiectul european „Internet în şcoala ta”

Joi, 3 Decembrie 2009 (14:18:54)

 „Internet în şcola ta” este un proiect cu finanţare europeană prin care se urmăreşte conectarea la Internet a şcolilor şi inspectoratelor şcolare prin conexiuni de bandă largă şi achiziţionarea de echipamente conexe.
54 de unităţi şcolare din judeţul Suceava au fost incluse în acest proiect, iar joi, la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” a avut loc acţiunea de informare a conducerii şcolilor în care va fi implementat programul.
Proiectul va fi implementat pe o perioadă de 12 luni şi urmăreşte creşterea calităţii procesului educaţional din şcolile implicate în proiect, creşterea numărului de elevi şi de profesori care au acces la Internet şi reducerea decalajului între mediul urban şi cel rural în ceea ce priveşte utilizarea calculatorului şi conectarea la Internet.
Aproximativ 20 de mii de elevi din cele 54 de unităţi de învăţământ, la care se mai adaugă şi cele aproape 1400 de cadre didactice sunt beneficiarii direcţi ai programului cu finanţarea europeană demarat de Ministerul Educaţiei.
Majoritatea şcolilor din judeţ incluse în acest proiect sunt din mediul rural, excepţie făcând câteva unităţi de învăţământ din Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni şi Gura Humorului.
Valoarea proiectului, la nivel naţional, este de 23.648.134 de elevi. 2302 şcoli sunt incluse în proiect, iar beneficiarii acestuia sunt 543 de mii de elevi şi 47 de mii de cadre didactice.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 54 de unităţi de învăţământ incluse în proiectul european „Internet în şcoala ta”.
 Vizualizări articol: 1516 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
54 de unităţi de învăţământ incluse în proiectul european „Internet în şcoala ta”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei