Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 dec 2009 - Anul XIV, nr. 284 (4270)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragedie

Mama moartă, copiii răniţi grav, după ce un şofer s-a răsturnat într-o curbă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie în vârstă de 42 de ani a murit, iar cei trei copii ai săi au fost răniţi, după ce şoferul care conducea maşina în care se aflau a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă şi s-a răsturnat. Tragicul accident rutier s-a petrecut marţi, în jurul orei 14.00, pe DN 17, între Pojorâta şi Valea Putnei, într-o succesiune de curbe deosebit de periculoase. Maşina implicată în accident, un microbuz Mercedes Vito, era condusă de Cristinel S., în vârstă de 41 de ani, din municipiul Suceava. Bărbatul plecase din municipiul reşedinţă de judeţ alături de fiul său, iar pe drum, la Câmpulung Moldovenesc, a luat-o şi pe Dorina G., de 42 de ani, rudă cu el, şi pe trei copii minori ai acesteia, o fată de 13 ani şi doi băieţi, unul de 5 şi unul de 10 ani.
La scurt timp după ce a ieşit din satul Pojorâta, conducătorul auto nu a mai putut stăpâni maşina într-o curbă, ieşind cu mare viteză în decor şi răsturnându-se. Din păcate, impactul i-a fost fatal femeii de 42 de ani. Ca prin minune, copiii aflaţi lângă ea au scăpat cu viaţă. Doi dintre ei au suferit fracturi la nivelul gambelor, fiind transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava. Deşi leziunile pe care le-au suferit sunt grave, fiind internaţi la secţia „Chirurgie Infantilă”, copiii sunt în afara oricărui pericol.

 

Viteză şi alcool

Şoferul implicat în accident, care nu a suferit leziuni de pe urma impactului, era sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma verificării cu etilotestul s-a stabilit că avea o concentraţie de 0,79 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, la spital fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii concentraţiei de alcool în sânge.
Agenţii de circulaţie de la Poliţia municipiului Câmpulung Moldovenesc, care au efectuat cercetări la faţa locului, au stabilit că accidentul s-a produs din cauză că şoferul nu a adaptat viteza la curba deosebit de periculoasă de pe carosabil, condiţii în care a scăpat maşina de sub control şi, fără a mai avea timp să reacţioneze în vreun fel, s-a răsturnat în afara drumului.
Nici unul dintre ocupanţii maşinii nu purta centura de siguranţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mama moartă, copiii răniţi grav, după ce un şofer s-a răsturnat într-o curbă .
 Vizualizări articol: 4414 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Mama moartă, copiii răniţi grav, după ce un şofer s-a răsturnat într-o curbă4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   In afara fenomenului! trimis de
( 3 dec 2009, 11:58:05
Daca tu crezi ca din biroul Primariei se poate vedea un meci de fotbal in asa fel incat sa-ti poti da seama daca se joaca bine sau prost, atunci afla domnule primar ca esti IN AFARA FENOMENULUI !!! Iar banii care ajung la echipa sunt ai nostri, ai sucevenilor, asa ca nu te mai erija in salvatorul fotbalului sucevean, cand esti GROPARUL lui !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei