Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 aug 2009 - Anul XIV, nr. 195 (4181)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Premierul Emil Boc, mulţumit de cum se lucrează la legile educaţiei

Vineri, 21 August 2009 (14:25:37)

Premierul Emil Boc s-a declarat, vineri, mulţumit de cum se lucrează la legile educaţiei, primul ministru oprindu-se pentru zece minute la Ministerul Educaţiei, unde are loc întâlnirea dintre ministrul Ecaterina Andronescu şi şeful comisiei prezidenţiale pe educaţie, Mircea Miclea.

Emil Boc a ajuns la Ministerul Educaţiei la ora 13.10.

"Mă duceam la o emisiune. Am venit să văd cu se lucrează", a declarat primul ministru jurnaliştilor aflaţi la sediul Ministerul Educaţiei.

Prezenţa lui a constituit o surpriză, jurnaliştii văzând cum în scurt timp strada pe care se află sediul ministerului s-a blocat, iar dintr-o maşină a coborât primul-ministru.

După zece minute, timp în care a intrat în sala întâlnirii pe tema legilor educaţiei, Emil Boc a ieşit, declarându-se mulţumit de cum se lucrează.

"Sunt mulţumit de cum se lucrează", a spus Boc, adăugând că nu era o întâlnire programată, el fiind în drum spre o emisiune la postul naţional de radio, unde era invitat.

Boca a afirmat că în momentul în care a intrat în sala discuţiilor, Andronescu şi Miclea "erau în mijlocul unor dezbateri pro şi contra pe tema educaţiei".

"Să-i lăsăm pe colegii noştrii să lucreze. La aceeaşi masă sunt experţi din educaţie, conduşi de doamna ministru Amdronescu, care lucrează la cele mai importante soluţii privind educaţia", a afirmat primul ministru.

Premierul Boc a precizat că este în contract permanent, în fiecare zi, cu ceea ce se întâmă privind dezbaterile pe legile educaţiei.

Întrebat în legătură cu propunerea Ministerului Educaţiei, către Executiv, privind promovarea unei ordonanţe de urgenţă pentru noul tip de bacalaureat din 2010, primul ministru Boc a spus că experţii vor decide.

"Haideţi să-i lăsăm pe experţi. Ştiu ei ce e mai bun", a spus Boc.

Secretarul de stat pentru învăţământ preuniversitar a declarat că în şedinţa de Guvern din 27 august Ministerul Educaţiei Cercetării şi Inovării (MECI) va prezenta Executivului ordonanţa de urgenţă pentru organizarea şi desfăşurarea examenului de bacalaureat din 2010, acesta urmând să conţină trei probe.

Şeful comisiei prezidenţiale pe educaţie, Mircea Miclea, aprecia, înainte de întâlnire, că discuţiile de vineri cu ministrul Ecaterina Andronescu privind legile învăţământul universitar vor fi mai dificile decât cele legate de preuniversitar, deoarece sunt mai multe diferenţe între codul Educaţiei şi legile comisiei.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premierul Emil Boc, mulţumit de cum se lucrează la legile educaţiei.
 Vizualizări articol: 505 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Premierul Emil Boc, mulţumit de cum se lucrează la legile educaţiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei