Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 aug 2009 - Anul XIV, nr. 195 (4181)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Start fals pentru români?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Până la urmă au avut dreptate nemţii ăia aroganţi, cu desconsiderarea adversarului prin titluri ironice. Din păcate, acest lucru nu s-a transmis şi la jucători. Încerc o explicaţie a acestei discrepanţe dintre rezultatele lui Poli în cele două tururi preliminare. Brazilienilor lui Lucescu, oameni orientaţi spre atac, nu le place să lupte la baionetă, se feresc să coboare în tranşee. În schimb, nemţii nu s-au ferit să se ia la trântă cu ai noştri şi iată că ne-au dovedit. Deşi, în mod normal, calificarea nu se mai poate pune în discuţie, de la meciul retur putem aştepta un cu totul alt rezultat.
Zăbovind încă puţin în Liga Campionilor, se pare că Mutu a devenit problema numărul unu a echipei din Firenze. Ziariştii pun lipsa sa de strălucire pe seama amenzii pe care trebuie s-o plătească lui Chelsea (se pare că proprietarii clubului viola, fraţii Della Valle, încearcă să intermedieze o întâlnire între Abramovici şi Mutu, pentru a încerca să-l convingă pe rus să reducă la dimensiuni rezonabile suma respectivă), dar şi pe a faptului că Adrian n-a mai jucat un meci oficial de vreo cinci luni! Se estimează că abia peste o lună se va putea vedea un Mutu cu adevărat în formă.
Îngrijorător este faptul că nici ceilalţi români din Peninsulă nu stau pe roze. “Unşpele” de bază a lui Inter este publicat de mai multe ziare, cu variabile minime, iar Chivu nu se infiltrează niciunde. O şansă ar fi polivalenţa sa, fiind primul care ar putea suplini găurile ce vor apărea pe parcurs în apărare sau la mijloc. Deocamdată, numele lui Goian nu prea este pomenit în presă. Palermo a făcut schimb de portari cu Genoa, astfel că locul lui Amelia a fost luat de brazilianul Rubinho, fratele lui Ze Elias, fost la Inter. Ei bine, într-un interviu acordat Gazzettei dello Sport, acesta lăuda apărarea lui Palermo, având câte o vorbă bună despre fiecare (pe Bovo se poate baza, au fost coechipieri la Genoa, Kjaer e o stancă, Cassani si Balzaretti – adevărate garanţii), cu excepţia lui Goian despre care nu sufla o vorbuliţă. În fine, să punem asta pe seama insuficientei interacţiuni.
Aflu, în ultimul moment, că la Palermo a mai aterizat un fundaş român, un anume Melinte de la Dinamo Bucureşti! După ce l-a convins pe Zenga în cantonament, a fost adus, zice-se, la parametrul zero. Nefiind familiarizat cu fotbaliştii de la Dinamo II, nu pot decât presupune că nu era cine ştie ce sculă, din moment ce Borcea i-a dat drumul gratis.
PS Descopăr că articolul precedent a fost trimis trunchiat cu aproape 30%. Nu-mi pot explica fenomenul decât printr-un eventual filtru al celor de la “uficio net”-ul în care am redactat materialul. Pentru a se permite accesul sunt necesare documente de identificare a persoanei, care se scanează şi apoi sunt ataşate la un soi de contract (în plus, nu se poate salva nimic pe hard şi nici trimite fişiere de pe suport extern!). Le mulţumesc celor din redacţie pentru răbdarea de a face completări pe ici, pe colo, prin părţile esenţiale…

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Start fals pentru români?.
 Vizualizări articol: 676 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Start fals pentru români?5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei