Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 aug 2009 - Anul XIV, nr. 195 (4181)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Evitând plictiseala

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu e nimic mai adevărat decât faptul că zilele acestea s-au cam rărit evenimentele din Suceava, probabil din cauza Festivalului Medieval care este totuşi o acţiune destul de mare (oricât ar vrea să cârcotească unii şi alţii) şi care atrage oamenii la Cetate.
Doar Discoteque Vox a păstrat „tradiţia” şi organizează vineri un concert NBF. De ei aţi mai auzit când au cântat în deschiderea trupei Voltaj şi până în acest moment nu au stat degeaba, vrând să se facă şi mai cunoscuţi în Suceava având în vedere că sunt suceveni iar multă lume nu ştie asta. Concertul în Vox va începe ca şi până acum, în jurul orelor 21 iar intrarea este de 5 lei.
Trebuie să-mi exprim îngrijorarea cu privire la numărul plătitorilor de bilete la acest concert. Dar, dacă privim problema din alt unghi, poate mulţi dintre noi nu vor dori să urce până la cetate doar la gândul că trebuie să se întoarcă printr-un parc slab luminat şi deloc sigur.
Şi, dacă totuşi vă aventuraţi pe „drumul către Cetate”, să ştiţi că aveţi ce vedea vinerea, aceasta fiind şi prima zi oficială de festival, atunci vor sosi şi cavalerii la Suceava, unde vor organiza şcoli de dans dar şi de luptă, iar după-amiază putem asista la primirea solilor Cetăţilor Moldovei. Turniruri medievale, poveşti cu vrăjitoare, ateliere de luptă, chiar şi muzică medievală - avem de unde alege. Nelipsite vor fi şi spectacolele cu foc şi dans care au ieşit foarte bine şi anul trecut.
Organizatorii se aşteaptă la un public mult mai numeros şi este foarte probabil să li se îndeplinească această dorinţă, având în vedere că o plimbare până la Cetate nu sună chiar atât de rău în această perioadă pentru cei care o vizitează o dată pe an.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Evitând plictiseala.
 Vizualizări articol: 2183 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Evitând plictiseala5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei