Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 aug 2009 - Anul XIV, nr. 195 (4181)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Cumpărături care te enervează, în loc să te destindă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Am un prieten care este decis să-i ia la palme pe marii specialişti în stările sufletului omenesc, care susţin că şopingul netezeşte ridurile.
-O fi relaxant şopingul prin alte zări, nu şi în România. O să-ţi dau câteva exemple, ca să-ţi demonstrez că şopingul pur românesc mai mult te enervează, decât te destinde.
Îmi plac provocările, aşa că mi-am ciulit urechile.
-Uite, acu’ două luni, am cumpărat, pentru un unchi şi o mătuşă, câte o intervenţie chirurgicală de căciulă. Am negociat cu medicul, şi am scos pachetul operator la doar 350 de euro, dar asta doar pentru că se apropia vara şi-i şi criză. Tip serios, medicul mi-a spus că, dacă i-aş aduce la bisturiu şi o a treia rubedenie, pe aia mi-ar rezolva-o gratis. Oricum însă, m-a sfătuit să-mi fac card de fidelitate la cabinetul său, pentru că nu se ştie niciodată, şi m-a rugat să mă trec pe o listă, ca să particip la tombola organizată de el semestrial, unde se pot câştiga premii culminând cu un Logan pe motorină. Dar te întreb: a fost ăla şoping relaxant?
Ce-i drept, exemplul oferit de prietenul meu cam dădea peste cap atât de lăudata funcţie de destindere a şopingului. Dar dacă ceea ce-mi spusese el era un caz izolat? Prin urmare, mi-am ciulit urechile cu încă o gradaţie.
-Dar asta nu e totul. Între timp, am achiziţionat, la o şedinţă de şoping, un certificat de urbanism pentru o construcţie pe care o ridică timidul de frate-meu, precum şi un carnet plin cu note mari pentru o nepoţică frumuşică foc, care-şi pregătea intrarea ca-n brânză la facultate. Apoi, m-a ars la buzunări un produs de lux, intitulat „neînceperea urmăririi penale”, pentru un fin de cununie, vinovat de spitalizarea unui rival în dragoste... Deh, ce să-i faci, cu toţii am avut cândva sângele fierbinte...
A trebuit să-i dau dreptate prietenului. Da, şopingul pur românesc mai mult îţi alungă seninul sufletesc, decât ţi-l aduce. Priviţi, bunăoară, la nefericiţii ăia care şi-au cumpărat, la o şedinţă de şoping, diplome nule de la o universitate particulară!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cumpărături care te enervează, în loc să te destindă.
 Vizualizări articol: 688 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.11/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 9 voturi
Cumpărături care te enervează, în loc să te destindă4.159

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei