Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 aug 2009 - Anul XIV, nr. 195 (4181)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Hoţ tupeist

Ameninţat cu moartea, la telefon, să nu facă denunţ la poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Administratorul unei societăţi de transport internaţional de persoane, cu sediul în municipiul Suceava, a primit ameninţări cu moartea, prin telefon, la scurt timp după ce şi-a dat seama că sediul firmei, aflat în imediata apropiere a intrării principale în stadionul Areni (pe fosta locaţie a restaurantului Palirom) a fost călcat de hoţi.
Iliuţă Rusu (33 de ani) a venit, miercuri dimineaţă, la sediul firmei al cărei administrator este, Ilmar Tour. Iniţial, tânărul nu a observat nimic în neregulă, însă, după o vreme, şi-a dat seama că laptopul de serviciu îi dispăruse.
După ce a căutat prin toată firma, gândindu-se că poate l-a pus prin altă parte, Iliuţă Rusu şi-a dat seama că laptopul i-a fost furat, mai ales că a găsit spart un geam lateral, dinspre stadion, bănuind că hoţul a intrat pe acolo.
Pentru că mai avea ceva treabă la firmă, Iliuţă Rusu s-a decis să-şi rezolve mai întâi trebuirile şi apoi să meargă la poliţie, să reclame furtul.
Numai că, între timp, a primit un apel pe telefonul mobil de la un număr cu identitate ascunsă.
De la capăt celălalt al firului, o voce de bărbat a trecut direct la ameninţări.
„Mi-a spus <staţi liniştit, laptopul dumneavoastră a fost furat, persoana a fost prinsă şi arestată, o să vă primiţi laptopul înapoi. Nu faceţi denunţ la poliţie că o să aveţi probleme şi dumneavoastră şi familia dumneavoastră. Dacă mergeţi la poliţie, vă termin, vă omor...> Şi a închis...”, mărturiseşte Iliuţă Rusu. Acesta s-a dus imediat la poliţie şi a reclamat furtul laptopului, povestindu-le oamenilor legii şi despre telefonul de ameninţare.

 

Cu laptopul, într-o pungă de plastic

Cu o noapte înainte, avea să afle de la poliţie administratorul firmei de transport internaţional de persoane, o patrulă formată din doi agenţi de la Biroul Poliţiei de Ordină Publică Suceava a observat un tânăr suspect în zona staţiei de autobuz din centrul municipiului reşedinţă de judeţ.
Respectivul avea asupra sa, într-o pungă de plastic, un laptop. Luat la întrebări de cei doi agenţi, tânărul cu pricina, identificat în persoana lui Filuţă Purice, în vârstă de 25 de ani de ani, din localitate, a început să o dea în bâlbâială, încurcându-se în explicaţii.
Dându-şi seama că ceva e în neregulă, cei doi agenţi de poliţie i-au luat laptopul tânărului respectiv, eliberându-i o dovadă în schimb şi promiţându-i că i-l vor înapoia, după ce vor stabili că într-adevăr îi aparţine.
„În urma verificărilor efectuate s-a constatat că laptopul ridicat pe bază de dovadă de către poliţişti corespundea cu cel sesizat ca fiind sustras, astfel încât în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat”, a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, inspectorul Gabriel Panţiru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ameninţat cu moartea, la telefon, să nu facă denunţ la poliţie.
 Vizualizări articol: 1024 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.82/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 11 voturi
Ameninţat cu moartea, la telefon, să nu facă denunţ la poliţie4.8511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   HOTZ trimis de
(21 aug 2009, 17:37:10
"patrula a observat un t�nar suspect" ...SUSPECT DE CE?

ORICUM, FELICITARI AGENTILOR CA I-A RETURNAT OMULUI LAPTOP-UL, SI L-A PRINS SI PE HOTZ.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei