Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 aug 2009 - Anul XIV, nr. 195 (4181)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Îngrozitor

A violat şi omorât în bătaie o bătrână care l-a prins în timp ce fura

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava l-au trimis, ieri, în judecată pe un individ din comuna Baia, acuzat că a violat şi omorât în bătaie o bătrână care l-a prins în timp ce-i fura bunuri din casă.
Gheorghiţă Gogu (34 de ani) a fost dat pe mâna judecătorilor pentru nu mai puţin de patru infracţiuni: omor calificat, viol, tâlhărie şi violare de domiciliu.
Potrivit anchetatorilor, fapta s-ar fi petrecut în noaptea de 17/18 mai a.c., victima, Catinca Diaconu, în vârstă de 90 de ani, fiind tot din comuna Baia.
La o bucată de noapte, bătrâna a auzit nişte zgomote prin casă şi s-a trezit. În momentul în care s-a dus în camera dinspre care veneau zgomotele şi a aprins lumina, a dat nas în nas cu Gheorghiţă Gogu.
Victima, susţin anchetatorii, i-a cerut bărbatului, care-i umblase printre bunuri, să plece, însă acesta a început să o lovească cu pumnii în zona feţei. După ce bătrâna a căzut la podea, în mintea lui Gogu a încolţit ideea violului, motiv pentru care, în timp ce a continuat să o lovească pe nonagenară, a dezbrăcat-o şi a întreţinut raporturi sexuale.
Pentru că victima continua să ţipe după ajutor –se arată în rechizitoriu-, Gheorghiţă Gogu a strâns-o cu mâinile de gât, până a lăsat-o fără suflare, după care a furat mai multe carnete de economii şi actele de identitate ale bătrânei.
Cu o noapte înainte, le-a povestit poliţiştilor Aurel Brânzac, un vecin de-al Catincăi Diaconu, Gheorghiţă Gogu l-a atacat şi pe el în propria casă, după ce l-a surprins la furat.
Din casă i-au dispărut atunci, a povestit vecinul cu pricina, mai multe bunuri şi documente.
Dat în urmărire, Gheorghiţă Gogu a fost prins în mai puţin de 24 de ore, în timp ce se plimba pe străzile municipiului Fălticeni, asupra sa fiind găsite atât actele lui Aurel Brânzac, cât şi ale victimei, Catinca Diaconu.

 

Învăţat în arest cum să-i mintă pe anchetatori

Audiat de anchetatori, la scurt timp după ce a fost prins, Gheorghiţă Gogu a mărturisit cu lux de amănunte cum s-a petrecut fapta.
Încarcerat în arestul poliţiei, suspectul a fost învăţat de colegi de celulă cum să-i mintă pe procurorii criminalişti.
Reaudiat de oamenii legii, Gheorghiţă Gogu a recunoscut doar că a intrat în casa Catincăi Diaconu, cu gând de a fura bunuri din locuinţa acesteia, dar a susţinut că nu el a violat-o şi omorât-o în bătaie pe bătrână, ci un complice de-al său, precizând că autorul oribilei fapte ar fi de fapt un consătean.
Când a venit vorba să fie testat la detectorul de minciuni, deşi a acceptat iniţial, Gheorghiţă Gogu a refuzat, motivând că îi este frică.
Anchetatorii l-au luat dus la detector şi pe consăteanul acuzat de Gogu, însă rezultatul a fost că acesta a răspuns sincer la toate întrebările oamenilor legii.
Gheorghiţă Gogu a fost dat de gol şi de petele de sânge pe care anchetatorii le-au găsit pe hainele sale, pete de sânge care, în urma analizei ADN, s-a stabilit că aparţin victimei, Catinca Diaconu.
Dacă va fi găsit vinovat, Gogu riscă să-şi petreacă următorii 25 de ani în spatele gratiilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A violat şi omorât în bătaie o bătrână care l-a prins în timp ce fura.
 Vizualizări articol: 806 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
A violat şi omorât în bătaie o bătrână care l-a prins în timp ce fura5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gogu... trimis de
(21 aug 2009, 12:02:08
Ce sa-i mai faci lui Gogu??? Totusi ar trebui sa luam exemplul Chinei pentru astfel de specimene...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei