Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 iul 2009 - Anul XIV, nr. 167 (4153)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Flutur: Huiduielile din week-end, semnalul că febra pentru toamnă începe

Luni, 20 Iulie 2009 (16:27:07)

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a apreciat, luni, că huiduielile la care au fost supuşi, în week-end, preşedintele Traian Băsescu şi unii dintre liderii coaliţiei de guvernare reprezintă semnalul că "febra pentru toamnă începe".

"Febra pentru toamnă începe, pentru campania prezidenţială, care începe. Sunt episoade punctuale. Şi la Zărneşti, la Mircea Geoană şi la colegi de-ai noştri, pentru că se apropie campania electorală", a spus Gheorghe Flutur.

El a mai menţionat că "orice semnal trebuie foarte serios luat în seamă".

"Trebuie să vedem dacă sunt nemulţumiri. (…) Nu ştiu dacă sunt accidente locale. Orice lucru care înseamnă o nemulţumire trebuie să o tratăm cu maximă atenţie şi nu putem spune că nu sunt nemulţumiri", a mai afirmat liderul PDL.

O persoană a aruncat cu ouă, vineri la prânz, spre maşina în care urcaseră premierul Emil Boc şi ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, imediat după o întâlnire de la Consiliul Judeţean Timiş, ouăle spârgându-se pe treptele Palatului Administrativ din Timişoara. Potrivit martorilor, bărbatul care a aruncat cu ouă a fugit apoi pe o stradă perpendiculară pe cea pe care se află Palatul Administrativ. Coloana în care se afla maşina premierului nu s-a oprit în urma incidentului, nicio maşină nefiind atinsă de ouăle aruncate. Femeile de serviciu de la Palatul Administrativ au adunat imediat resturile de pe scările instituţiei. Boc a declarat că nu a observat faptul că o persoană a aruncat cu ouă în direcţia maşinii, adăugând însă că un prim-ministru trebuie să fie pregătit pentru orice în perioadă de criză.

Preşedintele Traian Băsescu a partiipat, sâmbătă dimineaţă, la Băile Tuşnad, la cea de a XX-a ediţie a Universităţii de Vară şi Tabăra Studenţească "Tusvanyos". El a susţinut un discurs în timpul căruia, când a vorbit despre autonomia locală care trebuie să fie la fel "la Odorhei şi la Tulcea", a fost huiduit îndelung, la fel ca şi în momentul în care a citat din Constituţie despre caracterul naţional, suveran şi independent al României. El le-a spus celor care l-au huiduit că, dacă vor mai fluiera, le va mai spune încă o dată ce afirmase. legat de prevederile primului articol din Constituţie.

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a participat, sâmbătă seară, pentru o oră, la Festivalul de Jazz Gărâna, unde spectatorii au huiduit şi fluierat la sosirea şi plecarea delegaţiei, demnitarul susţinând, ulterior, că reacţia a fost cauzată de faptul că a trecut prin faţa publicului în timpul concertului. Elena Udrea a sosit în jurul orei 22.30, în timpul concertului trupei John Abercrombie Group, însoţită de oficialităţi locale şi de organizatori ai evenimentului.

La sosirea delegaţiei, cei aproximativ 3.000 de spectatori prezenţi au fluierat şi huiduit îndelung. Fără să facă vreun comentariu, ministrul s-a îndreptat, prin faţa publicului, către zona VIP, unde a stat aproximativ o oră. John Abercrombie a întrebat publicul, în engleză, ce s-a întâmplat, iar inginerul său de sunet i-a explicat. După ce a primit explicaţia, Abercrombie le-a spus spectatorilor, râzând, că trupa va continua să cânte indiferent ce s-ar întâmpla. După o oră, Elena Udrea a fost condusă de organizatori spre o ieşire laterală, însă spectatorii au observat-o şi au început din nou să huiduie. Demnitarul susţine că reacţia publicului, justificată, a fost determinată de faptul că, la sosire, ea a trecut, împreună cu delegaţia, prin faţa spectatorilor spre zona amenajată de organizatori. Udrea apreciază că publicul a reacţionat pentru că a fost deranjat în timpul concertului, menţionând însă că, din cauza întunericului, spectatorii nu au avut cum să distingă cine sunt persoanele care trec prin dreptul scenei în timpul spectacolului.

Preşedintele PSD Mircea Geoană a făcut o vizită, duminică, în localitatea Sântilia din Săcele, presa relatând că, în timpul întâlnirii cu unii dintre localnici, s-au putut auzi fluierături şi huiduieli.

Liderul grupului parlamentar PSD din Cameră, Viorel Hrebenciuc, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că huiduielile la adresa preşedintelui Traian Băsescu, a premierului Emil Boc şi a ministrului Turismului, Elena Udrea, nu sunt un semn de bun augur pentru PDL şi şeful statului.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Huiduielile din week-end, semnalul că febra pentru toamnă începe.
 Vizualizări articol: 582 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Flutur: Huiduielile din week-end, semnalul că febra pentru toamnă începe5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei